Corect (1.4 75-80 cp), exceptie facand transmisia
)
)
( din lipsa de AC)
))))
)!si vezi la final ca se ajunge sa iti zica:''de ce nu ti-a luat un bmw nou?''!aveti dreptate cu faza asta cu banii!multi vorbesc putini stiu!numai eu stiu cat m-am chinuit sa fac rost de 200 de euro ca sa o iau pe asta!nu mai aveam!omu nu mai lasa la ea si ma indragostisem de ea!si la faza cu logan1.4 masina de familie mi se pare aberanta(stiu ca iar o sa imi sariti in cap),dar cum puteti spune ca este masina de familie cand o familie are minim 3 membrii,mai pui 2 prieteni si pleci la munte,da?si e vara dai drumu la aer,ai bagaje...si te trezesti ca pe serpentine te apuca toti nervii!sincer nu cer masina de curse dar nici roaba!poate din contra,logic, masina de familie are un motor capabil!uitati-va la nemti,care sunt familisti convinsi!break cu motor capabil,nu mare!mai pui ca consumu nu e unu demn de 1.4!repet..am 1.4 e bun pt oras-iesiri dar SINGUR!nu cu 4 oameni in ea ca te apuca nervii!e o masina de incepator,de oameni care nu si-au permis la momentul acela un 1.6 sau diesel,sau exceptii care nu doresc decat o masina sa ii duca de la a la b!fara sa conteze timpul pentru ei,fara sa aiba habar de alte masini!asta e...e buna ca e a noastra,a romanilor!
))
))))
)) ). We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment