se pare ca treaba cu agatatul, ba poate chiar caraitul din viteza 2 nu are rezolvare. am schimbat si ulei (din cutie) si chit ambreiaj , am rotit si levierul ala care face legatura cu cutia, am schimbat si bucsele de la schimbator .....si tot face...ba chiar mai rau, acu agata si a 3-a chiar si la cald (ce-i drept mai rar).termin prin a mentiona ca e 1.4 cu 34 000 km , schimb viteza cam pe la 2500 turatii si nu am fortat-o. asi fi extrem de multumit daca m-ar ajuta cineva care a intampinat problema asta si a rezolvat-o.
Problema La Schimbat Viteza
Collapse
X
-
"Agatatul" treptei 2 si marcharier-ului e prezent cam la toate Loganurile. Bine, agatat nu inseamna carait si tras ca nebunu de levier sa schimbi treapta, dar oricum se simte ca viteza 2-a intra mai greu decat celalalte. Iar la marcharier e ca la loterie, ori nu intra in viteza desi maneta e in pozitie, ori intra "agatand", ori intra caraind
.
Comment
-
Confirm Problema!
Acelasi Lucru la viteza de marchalier! Sau nu intra in marsalier si trebuie sa misc masina un pik, sau intra cu zgomot metalic(de parca nu am apasat bine ambreiajul).Originally posted by yo_cristi View PostSi la mine s-a intamplat sa nu intre in marcharier dar cu treapta a2a nu am avut probleme.
Comment

))

Comment