Uzura Cauciuc Dreapta Spate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cu o geometrie se rezolva enigma

Comment

Eu am remarcat ca roata cu pricina se misca mai greu pe liber. La ultima revizie cand a ridicat-o mecanicul pe elevator am invartit de amandoua, iar cea de pe dreapta spate se misca putin mai greu. O problema specifica la logan exact cum este si scartaitul ala intepator cand ridici piciorul de pe frana.

Comment

mp3' meu la 45000 km cauciucul dreapta spate uzat neuniform pe exterior si volanul putin stramb spre dreapta, masina fiind in garantie a fost verificata la redac de 2 ori facuta geometria concluzia puntea spate nu prezinta deformare si reeefacuta la rucom punte spate OK .La 50000 km am schimbat "caucioacele" , facut geometria puntea spate ok ......la 60000 km masina fiind tot in garantie facut distributia la redac si la cererea mea verificat geometrie in speta punte spate concluzia punte spate Ok !!! . Acum la 91000 km cauciuc spate dreapta tocit foarteeee neuniform pe exterior si cel dp stanga tocit mai putin neuniform volanul iara "trage cu ochiul spre dreapta " si inca ceva peste 110 km/h incepe sa vibreze masina foarte urat dar culmea nu volanul ci toata masina nu stiu cauza doar ca vibratia incepe in partea dreapta in planseul pedalier fata/ spate urmata de un vajeit ciudat cand scade viteza la 60km/h!!! Tin sa precizez ca nu am schimbat nimic la directie si nici nu am jocuri, urmeaza sa schimb caucioacele dupa paste si presimt ca dupa 45-50000 km iara am cauciucul spate dreapta tocit neuniform si volanul stramb........

Azi am rupt gura targului am schimbat caucioacele cu Motrio 720 lei 4xcaucioace +demontat+echilibrat+montat+geometrie roti=volan drept, nu mai se simt vibratii in caroserie, nu mai trage dreapta, nu mai uruie si surpriza puntea spate tot OK .....nea gica mecanicles cica e posibil sa fie din rulment !!!
        Obsevartii la cald nu sunt zgomotoase.

Putin off topic referitor la gama Motrio filtrul de aer e facut de romcarbon si placutele de frana fermit !
        Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google