If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu o nelamurire... cand vreau sa selectez masalier... nu raspunde de fiecare data la comanda trebuie o scot din viteza si sa mai calc odata ambreajul... care ar fi problema ma poate ajuta si pe mine cineva??? multumesc mult
nu e nici o problema, nu esti singurul, nici primul si nici ultimul la care cutia face asa. rezolvarea cea mai ok e exact cum ai spus, scoti, debreiezi si bagi iar in viteza.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Am avut logan 1.4(2004-2008);aceiasi problema.Eu am gasit solutia in acest fel;inainte de a baga in marsarrier,bagam 1-a si dupa aceea intra fara probleme.Asta e...
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
cutiile de pe 16v nu fac asa ... si daca fac fac mai finut aproape ca nu sesizezi.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
da sa stii ca dupa o perioada incepe sa faca si ala , doar ca nu se simte asa tare .
Eu stateam cateva secunde cu ambreiajul apasat si niciodata nu imi caraia cand faceam chestia asta .La asta de 16v maxim face ca nu intra dar daca ridici un pic de ambreiaj a luat`o imediat fara caraituri sau alte rugaciuni )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
O,nu sper sa nu.Faza asta cu ambreiatul usor imi aduce aminte de prima masina,o Dacia de Ungaria (era la moda atunci)din '87 cu 5 trepte,luata prin '93.Dupa vr-o 2 ani nu prea mai intra intr-a 2 a din a 3-a si am prins treaba asta de care zici tu.Afunctionat vr-un an si ceva pana cand a luat sotia permisul;atunci am schimbat sincroanele.Scuze pentru palavrageala.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
eu incarc ca atunci cand opresc sa franez mai brusc ca masina sa o ia putin inapoi, un fel de balans si de fiecare data intra perfect. E adevarat ca nu mereu pot face asta dar de cele mai multe ori asa reusesc. Trebuie putin exercitiu sa iti dai seama cand sa eliberezi frana ca sa faca balansul.
La fel si la mine..dar se simte in schimbator cand nu vrea sa intre si atunci ridic putin ambreajul si intra usor si nu caraie...inainte si eu ma stresam...Ce sa facem "Asa face toate"
xp, ia tu loganu meu 16v la o tura, sa vezi din 10 incercari, la cate nu intra R din prima? iti zic ca minim o incercare esuata vei avea.
ma la mine merge bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment