Si unde e diferenta ?
8.5% pe autostrada la 140KM/h ? E PUTIN? la 3500rpm ... E foarte mare consumul ... Mult prea mare ...
S.
8.5% pe autostrada la 140KM/h ? E PUTIN? la 3500rpm ... E foarte mare consumul ... Mult prea mare ...
S.
nu eu m-am aplecat primul cu chilotii-n vine
nu erai tu vizat la faza cu zgarcitii. iar de saraci nici n-am pomenit. era doar o comparatie intre un 1.4 cu cutie de diesel si 1.4 cu cutie stock. tot nu m-ai convins ca merita sa schimbi tr5, incontinuare zic ca 1.4 consuma cu 0,5% in plus fata de 1.6 la 140km/h, iar daca cu tr5 de dci ai consumat cu 0,5% (deci identic, doar turatie mai mica), ce afacere ai facut? asta incerxcam sa subliniez...din filmulet nu reiese o economie de combustibil, decat o turatie mai mica. deci care-i scopul modificarii, pana la urma? ca banuiesc ca n-a fost gratis si atunci cu atat mai mult nu se merita.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment