Transformare In Hibrid

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Transformare In Hibrid

    salutare tot ma uitam pe net si am dat peste http://www.hidrogen-auto.ro/ sunt sigur ca si voi stiati despre asa ceva dar m-ar interesa ceva mai mult decat reclama lor dupa site care este subiectiva....voiam sa vad si niste pareri obiective si ceva sfaturi...oare se merita montat un asemenea sistem hibrid pe masina? multumesc si astept ceva pareri de la voi !

  • #2
    mie mi-e clar din momentul in care spun ca oxigenul si hidrogenul maresc cifra octanica ce specialisti sunt, cat teleshopping e in aia si cat e un ***** cu scobitori in el, pe post de arici. doar prin electroliza, ca sa obtii hifrogenul necesar sa scazi consumul cu 10%, iti trebuie o hidrocentrala atasata de masina. si cum orice lucru in lumea asta se intampla cu randament subunitar, energia luata din alternator ca sa rupi hidrogenul de oxigen va fi mai mare decat energia redata motorului prin arderea acelui hidrogen. s-a mai discutat asta cu hho, mai exista 1-2 topicuri de genul...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

    Comment


    • #3
      b24_gfi ia si tu un motor electric de polizor, pune-l in portbagaj si zici ca ai logan hibrid cu 2 motoare.
      treaba cu electroliza apei in hidrogen e poveste veche, la fel cum erau povestile alea pe vremuri cu nu stiu ce magneti de ionizau benzina.
      internal combustionizer

      Comment


      • #4
        oricum asta nu inseamna hibrid. hibrd inseamna sa folosesti doua metode de propulsie din surse de energie diferite, gen motor termic plus motor electric, arc, pendula, moara de vant, etc.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • #5
          asta este ca povestea aia de imi mai trimit astia pe mail cu nu stu ce pastile sa bagi in rezervor sa-ti consume mai putin cu 10-15% )))) si dupaia plangi ca sa infundat nu stu ce

          Comment


          • #6
            ba stii ce: injectoarele
            pe de alta parte, sunt unii care sustin sus si tare ca dupa montarea instalatiei de hho le-a scazut consumul pt aceleasi performante dinamice ale masinii. bine, unul n-a pus masina pe un banc de probe, n-a facut o analiza a noxelor, n-a testat motorul/masina in conditii identice inainte si dupa modificare, toate acele substantiale imbunatatiri sunt de genul "am observat sau mi se pare, cred ca, estimez ca" de fapt un fas cu pretentii de bomba.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

            Comment


            • #7
              Au si site vanzatori de vise. Sunt sigur ca au si clienti. Prin state se vand de ceva timp astfel de dispozitive, posibil sa fie importate de pe acolo.

              Comment


              • #8
                Grea povară chimia asta: 1 litru apă chioară la 1000 km... Plus o pilulă de Calgon, treci de 1500 km și nu pușcă furtunele...

                Nu se poate închide?
                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

                Comment


                • #9
                  ba da, dar nu vreau sa fiu eu (again) mojicul care omoara tehnologia si se pune in calea progresului...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google