Test Plutitor Rezervor !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Test Plutitor Rezervor !

    Care ar fi riscul pentru masina daca as face "pana prostului" ? Se poate intampla ceva ? Deoarece plutitorul meu ini arata sa cunt pe ROSU cand in rezervor mai am 7 L si m-am gandit ca ar fi bn sa golesc tot rezervorul dupa care sa umblu la plutitor ! Astept parereile voastre !
    fara linkuri externe

  • #2
    Păi şi când ai vrea să fie pe roşu? Când nu mai ai benzină deloc?
    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

    Comment


    • #3
      nu este nevoie sa golesti rezervorul sa umblii la plutitor....

      La mine nu s-a intamplat nimic cand am ramas fara benzina....nu s-a amorsat pompa...dar sa nu o lasi mult timp uscata pentru ca se gripeaza motorasul...la mine asa a fost...

      Comment


      • #4
        Originally posted by ionescu liviu View Post
        Păi şi când ai vrea să fie pe roşu? Când nu mai ai benzină deloc?
        Pai din cate stiu eu pe rosu poti merge ~50 KM cu 7 L fac peste 100 !
        fara linkuri externe

        Comment


        • #5
          faci peste 100? cat consuma 1.4 al tau? eu zic s.o lasi asa....oricum la nici o masina nu indica pe fix...

          Comment


          • #6
            eu stiam ca atunci cand se aprinde pompa mai sunt 5 L. Parca se putea face dintr-un soft cand sa cada fiecare pavela de benzina si cand sa se aprinda pompa dar nu mai stiu exact care.
            Nu inteleg ce te deranjeaza. Te deranjeaza ca mergi prea mult pe pompa? Atunci baga benzina sa nu se mai aprinda pompa pentru ca in rezervor sunt gunoaie si daca lasi mereu sa ia benzina de pe fundul rezervorului o sa ai probleme cu pompa de benzina si injectoarele.

            Comment


            • #7
              melcule, jegul e tot timpul la fund, iar benzina o sa-ti ia mereu de la fund, asa ca nu vad rostul respectivei afirmatii.
              alexandru, cine a spus ca mai poti merge aprox. 50km cu rezerva? poti merge 20-30 sau poți merge 100.

              Comment


              • #8
                Acea mizerie se depune pe margini si cand nu mai e benzina sunt atrase de apa direct catre pompa. Te poti juca in cada sa pui niste nisip sa vezi ca atat timp cat exista destula apa nisipul nu se va misca in momentul in care apa e pe terminate curentul este mult mai mare si atrage nisipul in sifon. Nu stiu daca ai auzit dar oriunde vei intreba ti se va spune ca nu e bine sa mergi pe pompa din aceasta cauza.

                Cat despre mizerie am desfacut un rezervor la o supernova care avea gpl si nu prea folosea benzina (doar pentru pornire si cat sa ajunga la temperatura optima pentru gaz) avea pur si simplu namol (am curatat la el vreo 3 ore, pompa schimbata si injectoare schimbate)

                Acum fiecare face cum crede. Prefer sa pun odata de 200 lei benzina si dupa sa bag regulat decat sa bag mereu cand ajung pe pompa.

                Comment


                • #9
                  in general cand ti se aprinde becul rosu nu se intampla nimic la masina decat ce a spus colegul de mai sus in cazul in care iti faci o obisnuinta din asta, dar in general daca se aprinde becul ala ar fi bine sa te duci sa bagi benzina, ca si eu o data m-am culcat pe o ureche si am zis ca lasa bah ca mai am 5 litri si am facut pana prostului, am ramas si fara gaz si fara benzina (cre ca mai rau nu se poate ) ) am avut noroc ca eram in bucuresti si la 10 minute de benzinarie (mers pe jos)

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by alexandru1993 View Post
                    Care ar fi riscul pentru masina daca as face "pana prostului" ? Se poate intampla ceva ?
                    Ai risca deteriorarea pompei de benzina, care functioneaza imersata si in acest mod isi face racirea, precum si distrugerea catalizatorului prin supraincalzire; un amestec foarte sarac provoaca o crestere importanta a temperaturii gazelor datorita amestecului foarte sarac.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                    Comment


                    • #11
                      un raspuns a colegului IancuMIC scurt si la obiect , si depinde unde faci pana prostului ca poti so faci in mijlocul paduri si esti frate cu ursu dupaia )

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google