Probleme Panou Bord

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme Panou Bord

    salut ! am o problema la un logan 1.4 . luminile de la bord, nivel benzina, temperatura apa, kilometrajul general, inclusiv acele de turatie si kilometraj, merg decat cand am contactul pus . dupa ce pornesc masina numai merge nimic .
    daca ma puteti ajuta cu ceva...
    multumesc !

  • #2
    Dupa ce porniti masina nu mai functioneaza iluminarea ecranului unde sunt afisate datele referitoare la km, temperatura, benzina, apa; si nici iluminarea la ceasuri si ace ? dar totusi functioneaza acele si datele pe ecran se vad doar ca nu este luminat ? Si daca asa e, imediat cum opriti motorul, porneste din nou iluminarea ?

    Comment


    • #3
      Dupa ce pornesc masina, nu mai merge nimic! Nici iluminare nici ace, nimic! Si da, cum opresc motorul, daca pun contactul porneste si iluminatul si nivelul de carburant si temperatura apei! Imi mai spuse cineva azi, ca ar putea fi de vina si contactul. O sa incerc astazi sa-l schimb sa vad ce se intampla...
      Last edited by 77sky; 29 April 2014, 13:49.

      Comment


      • #4
        butucul de contact sigur.daca sti sa-l demontezi se repara

        Comment


        • #5
          Originally posted by gaboneygg View Post
          butucul de contact sigur.daca sti sa-l demontezi se repara
          Acum venii de la mecanic; schimbai si contactul si degeaba. O s-o pun maine si pe un tester chiar la ei la reprezentanta. sa vad ce zice si "mutu' !
          Va multumesc oricum si va tin la curent !
          Last edited by 77sky; 29 April 2014, 21:26.

          Comment


          • #6
            Intrebare de o mie de puncte: ati schimbat contactul cu unul nou si v-ati refacut si cheile ca sa mearga cu noul contact si tot degeaba ? (va intreb, din experienta pe care au avuto unii cu problema de la stergatoare si anume ca nu le mergea treapta 1 si 2, cumparatu motorase de la dezmembrari si aceasi problema iar ei nu intelegeau unde au gresit pana au cumparat unul nou, sau reparat pe cel defect; dar si pentru ca m-am uitat un pic pe net si am vazut ca un contact nou si bun e destul de scump).
            Last edited by Toorop; 29 April 2014, 19:56. Reason: Greseala ortografica

            Comment


            • #7
              dar sigurantele le-ati verificat? Sunt toate ok?
              GL-22-TOF

              Comment


              • #8
                Originally posted by danielliviu View Post
                dar sigurantele le-ati verificat? Sunt toate ok?
                salut ! contactul nu a fost nou, intr-adevar, sigurantele le-am verificat pe toate . azi am fost la tester si tot nu ne lamuriram ! ( fura curent ceva, undeva ) . am schimbat 2 ceasuri de bord, din care au iesit fum imediat cum porneam masina . nu-mi ramane decat sa o iau pe instalatia electrica pas cu pas (si sa incep cu lumina de la consola de ventilatie ptr ca nu mai am lunima acolo de cand am problema asta ). cred ca undeva vreun fir face scurt, nu stiu nu-mi dau seama . problema este ca nu arde nicio siguranta...

                Comment


                • #9
                  Da, aveti o problema la instaatia electrica, sper sa rezolvi si daca binevoiti sa ne spuneti si noua cum rezolvi, ar fi perfect. Bafta!

                  Comment


                  • #10
                    In acest caz verifica valorile sigurantelor daca nu e niciuna arsa. E posibil sa fie pusa o siguranta de valoare mai mare decat este prevazut. Din astfel de cauze se poate arde o piesa inaintea sigurantei care o protejeaza.
                    De exemplu, ceasurile de bord ar trebui sa aiba siguranta de 5A.
                    Mai mult, nu prea are legatura lumina din panou cu problema ceasurilor. Acolo 99% este doar becul ars.
                    Daca poti sa desfaci un tablou din cele care iesit fum sa pui cateva poze poate ne dam seama de unde ai putea incepe verificarea.
                    GL-22-TOF

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google