Motor 1,4 MPI Nu Porneste

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  http://www.tutorialelogan.ro/2011/05...nta-logan.html

  Problema asta am avut-o și eu și am rezolvat-o curățând acest senzor de turație.

  Comment


  • #47
   Salutare!
   Am vrut s plec azi cu masina si...SURPRIZA. nu am plecat. Este vorba despre un logan 1.4 benzina (2007) 52000 km. Deci cum s a intamplat. Am pus contactul, sau aprins martori in bord (totul normal) am asteptat sa se stinga si dupa am dat cheie. Motorul a inceput sa se invarta dar nu a pornit. Am luat contactul si am mai incercat o data. Cand am ous iar contactul, martorii in bord sau aprins si sau stin imediat dupa, iar motorlu la fel se invarte dar nu porneste. Baterie este. Acum de fiecare daca cand pun contactul nu se mai aprin martori in bord.... doar acel led rosu care in mamentul in care pun contactul ramane aprins pentru 2-3 secunde si dupa se stinge.
   in momentul in care pun prima pozitie la contact releul de la sigurante motor(langa baterie) face tac. Pe a doua pozitie a contactului cum am zis mai sus nu se aprind martori in bord si parca nici pompa de benizina nu se aude.
   Cine ma ajuta cu un sfat ce as putea verifica?
   Multumesc!

   Comment


   • #48
    bun.... am rezolvat cu martori din bord. Siguranda nr.2 (5A) era intrerupta. Acum se aprin martorii dar tot nu porneste. nu se aude pompa de benzina. Sitie cineva care este releul pt pompa de benzina si daca are si siguranta? Am incercat sa ma uit pe capac, dar nu gasesc.

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google