oricat am dori si oricat am discuta aici Loganul la viteze de 180 190 este total imprevizibil. azi sta bine maine sta prost, azi e subvirator maine supravirator. in general sta prost si foarte prost
Viteza Maxima 1,6 16V
Collapse
X
-
acolo se taia caii, gaz mai ai, dar motorul nu mai poate. loganul n-are limitator de viteza, decat daca visati voi la el. nu poate mai mult, oricat de drept si fara vant ar fi drumul.Originally posted by marilucaciu View PostLa dacia logan 1.6 16v euro 5 viteza e limitata la 182km/h. Am testat-o eu pe autostrada cu gps-ul. Exact la 182 pe gps se taia gazul... La bord aveam undeva la 195.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
ON: 200km/h(la ac),~5700rpm, A3, rezervor 75%-Efix95, 3 oameni, noapte!
OFF:Omul se teme de ce nu poate controla intotdeauna!
Instabilitate, subvirare, supravirare si alte asemenea nu au nicio legatura cu masina ci cu cel care o intretine si o foloseste!
Cat despre zgomot la 130-140 este, pentru mine, o ciudatenie sa sustii ca e de la motor cand ai capitonaj ca la diesel. Cel mai probabil e de la cauciucurile proaste/neadecvate care rapaie.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Da, corect, are si masina aportul ei dar trebuie s-o cunosti ca s-o poti stapani.
Redresarea nu se face numai din covrig. Mai ai si alte "instrumente" la dispozitie.
Dar daca vorbim deja de redresare inseamna ca eroarea s-a produs!
De exemplu, una e sa abordezi un viraj de 180 cu treapta a 4-a la 2000 de ture si alta e sa intri cu a 2-a la 4000 de ture, nu? Parca altfel se comporta masina(oricare ar fi ea)...:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment

topicul a dat-o de mult prin balarii.
Comment