Un Sfat Sincer Din Partea Voastra

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Un Sfat Sincer Din Partea Voastra

    Salutare! Sunt nou pe acest forum si nu sunt posesorul unui logan . Mi-am facut un cont pentru ca vreau sa cumpar si eu masina noastra autohtona dar sincer sa fiu nu sunt decis de loc. In prezent am un Opel Astra G din 2000 cu aceiasi capacitate. Nu il vand pentru ca nu sunt multumit de el dar pur si simplu vreau o masina noua si sa fie benzinar , asta datorita si faptului ca nu fac foarte multi kilometri intr-un an si nu stiu daca se merita un motor pe motorina. Momentan sunt in cumpana pentru ca am auzit tot felul de pareri si nu din cele mai bune. Stiu k nu este o masina extraordinara in ansamblu dar la banii pe care ii am nu cred ca am alte optiuni. Ce vreau de la voi? Este simplu. Vreau pareri sincere despre aceasta motorizare si sa ma lamuriti in privinta consumului asta ca toti mi-au zis ca ar consuma foarte mult si ca nu ar fi o alegere buna. In schimb la polul opus se afla si ce am citit pe forum si ceva discutii cu alte persoane care zic ca dimpotriva nu ar "suge" asa mult. Naiba mai stie ce sa cred. Asadar va astept cu ceva "randuri" si pentru mine. A...stiu ca unii pot spune ca parerile sunt subiective pentru ca ...nu , suntem la sectiunea 16v si toti posesorii il lauda dar cred ca pot exista si pareri cu adevarat sincere. Va multumesc mult si scuze daca v-am ocupat spatiul inutil.

  • #2
    In calitate de Moderator, iti spun ca Logan are un pret corect pentru ceea ce ofera. Am cunoscuti care pe langa o masina de fite poseda si un Logan, e si cazul meu de altfel. In 53.000 de km am schimbat doar consumabile in conditiile in care am facut muntii, drumuri forestiere, etc. Consumul nu e este mai mare decat la o masina cu motor si cilindree similare.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

    Comment


    • #3
      Da, e o masina corecta, isi merita pe deplin banii. Intretinerea ieftina, CASCO ieftin, retea de service mare..., multe avantaje rezultate din cauza faptului ca-i o masina produsa in tara.
      Acum, depinde si de banii pe care esti dispus sa-i aloci pentru cumpararea masinii si mai ales a intretinerii ei.
      Dupa parerea mea, este cea mai buna motorizare de pe Logan mai ales ca nu prognozezi un numar mare de km efectuati pe an.
      Last edited by Ozon; 31 August 2010, 18:46.

      Comment


      • #4
        roberto_v bine ai venit intre noi
        eu sant posesorul unui logan mcv din 2006 40 000 de km inafara de consumabile
        schimb ulei,filtre si 2 becuri arse nu am avut nici o problema Sant foarte multumit de ea si o recomand
        sigpic

        Comment


        • #5
          Ca motor, cutie si multe altele recomand .

          Ca si caroserie, eu unul am avut probleme cu rugina , le-a rezolvat ( cica ) si iar am probleme. dezamagit!

          Ca si confort, la banii astia , eu zic ca merita

          In rest, dupa cum vrei tu, dupa cum iti place designul. In legatura cu motorul de 16v , daca ii mai `tragi` o resoftare e super ok.

          Bafta in alegere!
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

          Comment


          • #6
            Fara alte comentarii din partea mea i-ti spun un singur lucru..Cumpara 1.6 16 v ca se merita din plin!
            O sa fii super multumit si de consum si de viteza si de demaraj si confort.

            Comment


            • #7
              Exact ce ziceam. Stiu posesori de Logan de 5 ani fara nicio problema si la pretul care il are nu poti cere marea cu sarea. In schimb am la serviciu Logam 1.6 simplu si credeti-ma ca la consum ajung la 12-13l/100 km ceea ce cred ca este cam multicel , iar o alta chestie pe care am observat -o este faptul k daca pornesti AC-UL credeti-ma ca s-a dus naibii demaraj si tot ce vrei. Nu stiu cum sta treaba la 16v si deaceeea va intreb.

              Comment


              • #8
                Cam la fel. De fapt, la toate motorizarile pe benzina pana-n 1600 cmc se simte binisor AC-ul.
                Daca stii la ce sa te astepti de la el, ia-l.
                Loganul este fiabil si ieftin. Atat.

                Comment


                • #9
                  La 16 v daca pornesti aerul conditionat se simte prea putin in mersul motorului..este totusi un motor mai puternic fata de un 1.6 simplu.
                  Daca vrei sa faci vreo depasire in forta si ai 80/90 de km/h cu ac pornit ii dai a 4-tra si te-ai dus ....

                  Comment


                  • #10
                    daca nu faci km multi pe an iti recomand 16v. mie absolut niciodata de cand o am nu mi a sarit de 9.5 10 in oras. in afara foarte greu ajunge la 6,7 6.8 (daca mergi mai tare si mai turat) daca mergi normal si linistit 80 - 120 vei avea undeva la 5.8 - 6 consum
                    se simte cand intra aerul in functiune dar mai ai o rezerva de cai acolo.
                    ieftin economic fiabil

                    Comment


                    • #11
                      Dava nu faci drumuri lungi si nu iti castigi painea cu masina mergi pe 1.6 16V, eu am 1.6 simplu si daca iau un extraveral inainte sa ma urc la volan scot consum destul de bun . Daca folosesti masina doar pentru mers la servici, cumparaturi, socri, luat nevasta de la coafor si 2 concedii pe an, cumpara 16v-ele si o sa fii fericitul proprietar al unei masini de pe care o sa cada tabla de pe ea de vechime dar fara interventii majore la motor...
                      Oricum am o senzatie de deja-vu citind ce se scrie pe aici.
                      Last edited by vasile78; 31 August 2010, 20:23.

                      Comment


                      • #12
                        Uite, Marx a spus excelent: ieftin, economic si fiabil. In rest, nu prea e cine stie ce masina.

                        Comment


                        • #13
                          Ti se pare putin?

                          Comment


                          • #14
                            ia-ti, caci ceva mai bun la banii astia nu cred ca vei gasi- poti totusi sa cauti- sincer imi pare rau ca nu am si eu 16v, m-am multumit cu 1.4 (din diferite motive)... isi merita pe deplin banii, asta daca nu ai mari pretentii. multa bafta!

                            Comment


                            • #15
                              ca fost posesor de 1.6mpi, un 1.6_16v, actualmente mai conduc 1.4mpi si 1.6_16v, asta cu 16volti ti-l recomand cu draga inima. nu crede tot ce citesti, ca a/c-ul pornit nu prea il simti, il simti de nu-ti vine sa crezi. cam tot asa ca la 1.6mpi, doar ceva mai slab. nu te lua dupa cei care la 3000rpm cred ca au 20 de cai in plus fata de 1.6mpi, ca nu-i asa. de baut, bea cam la fel, un pic mai putin. daca mergi "batraneste", bea sensibil mai putin, dar alergat, bea la fel. la 140km/h, de exemplu, atat 1.6mpi cat si 16v consuma 8%. iar la 80km/h, ambele consuma 4.7-4.8%. fiabilitatea motorului e de la buna spre foarte buna in sus. senzorii e posibil sa te mai tradeze uneori, dar nu mai mult decat la opel, vw sau alta panarama de 100 de cai si din categoria "low cost". la caroserie sper ca s-a rezolvat problema coroziunii, altceva nu prea ai ce sa-i ceri. cutia are prostul obicei ca uneori sa "agate" foarte usor cand dai marsarier, dar o simpla trecere prin 1-n-2-n-R cu ambreajul apasat rezolva "agatarea". stergatoarele or sa scartaie dupa o vreme, dar se pot inlocui cu unele care nu sunt melomane. surprinzator, din fabrica vine cu stergatoare champion si totusi...
                              una peste alta, in clasa lui, adica vis-a-vis de albea, corsa, clio, polo, fabia, raportul pret/dotari/fiabilitate e dintre cele mai bune.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google