buna gluma.Dar sa stii ca si problema este reala

Tacanit Tacheti/distributie Sunet Diesel

Collapse

X
- 

hmmmmmmmm :-?
Nu are jar,nu da rateuri,trage bine,consuma bine,etc ,toate cele bune, doar sunetul e "interesant"
Inca o dovada ca nu e problema: http://www.youtube.com/watch?v=89eC9pZvkkE
Comment
 - 

vai! Ai 60.000 km ,eu la 56.000 mi-ams chimbat distributia,avea crapaturi din cauza ca statea in soare masina.Distribuia se schimba la 5 ani sau la 60.000 kmOriginally posted by georgex2 View Postproblema mea e urmatoarea:
e destul de galagios la relanti cand e rece dar si cand e cald.am un sunet de tacheti/distributie, mai exact un sunet de diesel urat, un tacanit.
uleiuri am pus de la 5 30 ... 5 40 . la fel se aude
bujii cu 2 electrozi nkg
sa fie de la distributie ? au legatura cu tachetii hidraulici sau cu ce o bate?
motoru e relativ nou 60000 de km
intretinut la zi
Comment
 - 

mda, oricum motorul asta de 16 v are un sunet datre diessel la relantiu, mai ales cand este rece, dar este absolut Normal sa bata tachetii dar sunt 2 axe cu came etc, si manopera la distributie oricum e mai scumpa ca la un 8v cu tot cu cureaua de accesorii
Comment
 - 

Salut si eu am un 16v si cand e rece se aude ca un tractorasi dar duca ce se incalzeste putin acel zgomot dipare
Salut si eu am un 16v si cand e rece se aude ca un tractorasi dar dupa ce se incalzeste putin acel zgomot dispare
Comment
 - 

salut.am un logan 1.5 dci si am facut schimbul de ulei si tot ce tine de asta si dupa 3000 km a inceput sa faca un zgomot la motor de la tacheti.uleiul este mobile si nu mai stiu cum cica e dedicat pentru renault.acu o sa ii fac schimbu iar ca un mecanic asa ma indrumat.credeti ca exista si posibilitatea sa fie uleiul nasol sa nu imi faca presiunea care trebuie?
multumesc
Comment

))

Eu am 1.6 8v ,poate la 16v e altfel 
Comment