La 180 iti ia spre 13-14, la blana se duce sigurat 15-16%.
Am stat de vorba cu posesor de Clio 1.6 16V , la ~175 ii ia 12-13%.
Am vazut la Focus (bun, poti sa pui greutatea ceva mai mare, dar la aerodinamica sta mai bine) cum suge benzina la 160, ''lejer'' 12%, tu spui ca Loganu 1.6 16V ia 10% la 175/h...
Din pacate nu pot sa te combat cu fapte reale, dar promit ca e doar o chestiune de timp.
Am stat de vorba cu posesor de Clio 1.6 16V , la ~175 ii ia 12-13%.
Am vazut la Focus (bun, poti sa pui greutatea ceva mai mare, dar la aerodinamica sta mai bine) cum suge benzina la 160, ''lejer'' 12%, tu spui ca Loganu 1.6 16V ia 10% la 175/h...
Din pacate nu pot sa te combat cu fapte reale, dar promit ca e doar o chestiune de timp.

pe consum instant, atat afisa loganul : 10-10.5% la 170km/h. s-a mirat si colegu-meu cosmin cand l-am adus de la budapesta de la aeroport ca nu consuma mai mult de 11% loganul la viteza maxima. si asta e fan opel pana-n panzele albe. iar consumul asta nu a fost numai la mine, si la cristi_xp si la virtualmansorin. calculat in bani si litrii consumati nu mi-a iesit mai mult de 10-11% la viteza aia. din pacate prestige-ul n-are consum instant...crede-ma ca nu e placut sa te lupti cu volanul la 200 pe ceas si sa mai butonezi sa resetzi cb. faceti voi asa daca vreti...oricum, fiti voi bucurosi ca 1.4-le consuma mai putin la 180. chevroletu poate si mai putin, ca e motor strain. mai lasati-o dracu...ca pute...
Comment