mar3om sau ceilalti care i-au dat in gura...ce consum aveit la 210 km`h ?
)
)

Eu iti sugerez sa refaci calculele urbane. Vei vedea altceva. Apropos, care e stilul de rulaj? La ce turatii schimbi? Cat mergi in oras?
)
No ofense dar la viteza asta era OK 1.4 si scotea si sub 5%! 
). De regula nici afara nu merg mai tare de 90-100 - max 110, pentru ca nu am pe unde. Prefer sa merg constant, fara bruscari, hopuri si frane in parbriz. Sunt mai de moda veche. Consumul cred ca e real, fiindca, cum am spus, obisnuiesc sa merg de la plin la gol. Asta iarna, pe frig, nu am iesit din oras si nu a sarit de 8.5%, cu mers babesc si stat la cozi... Am facut un calcul de cand am luat masina (am tinut evidenta bonurilor de benzina pana la ultima alimentare)(by the way, am luat-o direct din curte de la dealer, cu 7 km la bord) si mi-a iesit un consum mediu in 10000 km de 6.3% (am inclus aici si urban si extraurban). Poate ai dreptate si fiindca nu resetez CB-ul decat la fiecare plin si ma poate fura la oras, dar in medie e pe unde am spus.
, ori ca si-al tau consuma 5% la 120km/h 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment