frumos ;) nu am ce zice
)
)

si nici nu vreau sa ma dau, dar nu stiti sa conduceti. Pe bune, fara suparare. Eu pana la ora asta am peste 10 pariuri castigate cu diversi prieteni care au si ei loganuri si se tavaleau de ras cand le ziceam consumurile. Asta pana i-am luat cu mine in masina la demonstratii si au ramas uimiti. Asta a fost faza 1, dar n-a fost de ajuns, au pretins ca am prins un motor mai reusit ca ei si a trebuit sa trecem la faza 2, in care le-am condus masinile lor cu aceleasi consum ca a mea...Deci,no comment! Tot secretul e sa privesti cat mai departe pe drum si sa anticipezi orice incetinire pentru a ridica la timp piciorul de pe acceleratie
)
Eu la drum lung intotdeauna merg cu CB pe consum instantaneu, iar cand nu merg, scot cu 0,3/100 mai mult la consum
)
Eu la drum lung intotdeauna merg cu CB pe consum instantaneu, iar cand nu merg, scot cu 0,3/100 mai mult la consum
ori totusi vorbim de un benzinar. Cred ca si expertii Dacia ar ramane uimiti la un astfel de consum pe 1.6. Dar cum spui si tu probabil esti mai aparte decat ceilalti si conduci mai bine ... cine stie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment