) Sunt multumit de consum pt ca ma dau si la ea destul de des. Singura perioada cand merg cu ea pe liber mai mult, e atunci cand sub la 150km range.
)Bag benzina de 100 de lei si ma tine vreo saptamana jumate cu mers 20-30 km pe zi.
) Sunt multumit de consum pt ca ma dau si la ea destul de des. Singura perioada cand merg cu ea pe liber mai mult, e atunci cand sub la 150km range.
)
) am 1600 si ceva... Consumul mi-a scazut la 6.7 mixt (oras-exterior) si in 100 km numai in ext., cu resetat cb`ul, am scos 5.9....
... bestia mea are 8800 de km chiar azi facuti este luata in iunie anul trecut .. si adevarul ca la inceput ma ingrozea consumul.. dar acum a inceput sa semene a masina
... mers lejer la 2500 de ture schimb viteza 5,5 afara 8 oras ... la mersul meu normal in oras ajunge la 11 da .. sincer am inceput sa ma adaptez la mers de om linistit
)) .. sunt multumit pana in prezent .. totusi motorul pana la 20-30 de mii mai se lasa asa ca stati linistit
Am inceput topicul asta in special pt. aceasta motorizatie, pt. ca nu am gasit vreunul asemanator... Doar de 1.6 mpi E4...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: