Am cautat mai peste tot dar nu am gasit prea multe informatii, referitor la un consum mediu pe un traseu in afara Romaniei. Planuiesc sa plec pana in Italia si as fi curios cat e consumul mediu pe un astfel de traseu.
Rog a se specifica, viteza de pe autostrada , tipul de motorina si alte informatii ajutatoare.
Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu informatii?!?!
Rog a se specifica, viteza de pe autostrada , tipul de motorina si alte informatii ajutatoare.
Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu informatii?!?!

) stiu din experienta eu conduc 10.000 km/luna in afara tari si pe langa alte masini am si 4 loganuri ... consumul tau o sa fie undeva la 5 daca nu ai umblat la motor deci in jur de 4,8 -5 asta daca reusesti sa te stapanestii pentru ca la 110 120 merg tirurile si ar insemna sa stai in coada lor si atunci o calci si depasesti
. 120 km/h nu am cum sa depasesc, ca am radarul in dreapta pe scaun, una la mana, asta vara am reusit in Buc sa merg cu consum de 5,4 toata vara, 3, fac drumuri frecvente spre Giurgiu, si rar merg cu 120 km/h , in general 100 km/h, sunt o fire calma. Mai mult de 120 km/h nu o sa depasesc cel putin in Ungaria unde limita de autostrada e 120, si apoi pentru inca 10 sau 20 km/h in plus nu se merita d.p.d.v. al consumului.
, adica o sa-i fac loc sa treaca.

Comment