Nu-i niciun secret...in bucuresti un smecheras la dezmebrari imi cerea 4 milioane pe el. A ajuns cineva la pitesti si mi l-a luat nou cu 1 milion.
Suierat Ca Si Cum Ar Iesi Aer Pe Undeva
Collapse
X
-
Originally posted by barbuoctav View PostScuze ca ma bag si eu dar si la mine se aude un suierat cum spune colegul mai sus.La mine se aude cand am 1900-2000 rot/min si cu cat accelerez mai tare cu atat se amplifica sunetul.Cand este la relanti nu se aude nimic, se aude doar in mers, nu stiu de la ce sa fie, sunt nedumerit.Precizez ca am un logan mcv 1.5 dci 85 cp, 118900 km reali, urmeaza sa schimb consumabilele.Consumabilele le-am schimbat la timp adica la 10 000 km cu tot cu filtru de motorina si de calitate.Stima la toata lumea.
Comment
-
Salut.
Nu stiu daca colegul va mai raspunde la postul din 2012, nu ai oferit anul de fabricatie al masinii dar daca este de 64 CP probabil ca ai un motor K9K790 si tinand cont ca “…acum pare ca masina are 40cp si turbina nu si face treaba… .” poti sa “arunci un ochi” pe la turbina, conductele /tevile de pe acolo (inclusiv cea de evacuare aer), etansari, scurgeri de aer /ulei (vezi doar ca exemplu si atasat), etc. …, apoi desigur facute toate celelalte verificari necesare.
Comment
-
Comment