Parere.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Parere.

    Salutare! Eu am gasit o solutie ca sa nu mai bag bani in logan. Pur si simplu refuz sa mai fac asta. Ultima reparatie majora a fost in februarie cand am schimbat distributia, pentru ca trebuia si n-am vrut sa risc. Din acel moment am jurat ca nu mai bag bani in masina ca ma jumulise pana in momentul acela. Pomelnic de probleme: amortizorul dreapta fata e distrus, motorul imi da trepidatii in caroserie, martorul de ulei nu se mai aprinde, asta dupa ce, atunci cand se incingea motorul palpaia puternic la relanti, martorul de bujii e aprins de 2 ani, scoate fum la forja, cand negru cand albastru, tabla e indoita pe partea dreapta, motorul e foarte galagios si trepideaza la rece de zici ca sare din masina, lasa pete de ulei pe jos. In plus ventilatorul de la radiator nu merge.

    Cu toate astea, de cand o am, am savarsit 35000 km, iar din februarie am facut 15000 km, in ger si canicula. Masina porneste bine, imi fac treaba bine cu ea, singura chestie ar fi ca refuz sa o fac de show-room.

    Sfatul meu ar fi doua de fapt:
    1: Nu va luati logan
    2: Daca loganul face figuri, lasa-l sa se manifesteze, exact ca pe o femeie pe stop

    De curand am luat o toyota corolla din 2003 cu 105000km si diferenta de calitate este atat de mare, incat nu o pot cuantifica.

    Acum, va rog, nu-mi purtati pica si imi cer scuze daca am suparat pe cineva. Am vrut doar sa va spun cateva ganduri.

    Numai bine!

  • #2
    parerea mea este ca nu ai toate tiglele pe casa

    Comment


    • #3
      Pe 15 decembrie se fac 6 ani de cind am acea masina care nu este Toyota Corola din 2003 si chiar daca am reparat injectoarele si am inlocuit un claxon pina la 120000 de km nu am fost asa disperat ca tine!!! Succes-uri in Toyota Club!!!
      P.S. Apropo...dupa 6 ani nici eu nu am auzit sa mearga ventilatorul de pe radiator!!!???!!!
      Last edited by Daniel 67; 12 November 2012, 00:51.

      Comment


      • #4
        Eu mi-am expus parerea, drept garantat prin Constitutie. Nu e cazul sa ne masuram in dimensiunea orgoliului pe aici, si mai ales nu e cazul sa recurgem la insulte. Am dat 5000 de euro pe toyota. E o alternativa net superioara unui logan nou.

        Comment


        • #5
          :Sper ca nu te referi la mine!! Altfel o sa ma simt si eu insultat ca spui ca o Toyota rezolvata prin 120000 de km e net superioara unui logan nou. Imi este greu sa cred..dar totul este posibil!!! Eu ...intimplator cunosc si versiunea in care un mindru proprietar de Toyota second hand a trecut la Logan. Nu-ti mai spun concluziile lui liber exprimate prin Constitutie!!!:nono2

          Comment


          • #6
            In primul rand, "parere" nu este un titlu de thread, iar in al doilea rand, se stie ca Logan-ul este "cea mai tare masina din istoria automobilismului", asa ca un thread de insulte si flame-uri chiar nu-si are rostul.
            Se inchide.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google