Consuma Ulei Dar Nu Scoate Fum.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Consuma Ulei Dar Nu Scoate Fum.

    Salutare baieti,am o problema la loganul meu 1.5dci euro 3 48kw. Acum circa 7 luni a inceput sa consume ulei(10w40) dupa nici 2000 km de la schimb.Am zis ca e uleiul prost si am facut schimbul din nou dar la fel consuma.In circa 6 luni jumate am facut 10.000 km cu ea si a consumat 2litri jum de ulei.Pe sub masina nu am scurgeri ,turbina este schimbata in garantie,schimburile tot timpul la zi cu elf 10w40 ,bujii ,distributie pompe filtre schimbate. Motorul trage foarte bine, nu scoate fum nici la pornire la -15grade,compresie are,pornire la sfert de cheie. Aveti vreo idee de la ce ar putea fi ? Are 110.000km .

  • #2
    Nu cunosc cauza, dar de curiozitate de ce 10w40? care e argumentul tau?

    Comment


    • #3
      Stai linistit, la mine consuma ulei 150-180 ml/1000km de noua, si conform producatorului motorul merge in parametrii normali atata timp cat in 1000km consumul de ulei nu depaseste 500 ml, acesta este un raspuns oficial primit de la fabrica Dacia.
      @lord_wader, 10w se recomanda ptr dci....parca asa imi aduc aminte ca scrie si in carte la recomandari privind schimbul de lichide, + ca parca nu il papa asa de usor ca un 5w si asta incercate pe pielea mea. Unii spun ca la diesel daca faci un singur schimb pe an e de preferat sa se puna 10w....

      Comment


      • #4
        Originally posted by valli View Post
        Stai linistit, motorul merge in parametrii normali atata timp cat in 1000km consumul de ulei nu depaseste 500 ml, acesta este un raspuns oficial primit de la fabrica Dacia.
        Adică cu alte cuvinte, la un interval de schimb de 10.000km, dacă consuma sa zicem 4 litrii juma, e in grafic??!
        Ăsta deja suna a VAG.

        Comment


        • #5
          Mai avem putin si avem impresia ca e motor de RX8 renesis , consuma cam multicel pentru 1000 de km.
          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google