Problema Consum Logan 1.5 Dci

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema Consum Logan 1.5 Dci

    Buna ziua! Am un logan 1.5 dci 65 cp cu stage 2 dimsport. Problema este urmatoarea: de vreo 2 luni imi arata acelasi consum in bord: 7 L. Mi se pare mare consumul si nu stiu cum sa resetez ca sa-mi arate valoare de la inceput. Precizez ca am facut acum 1 saptamana schimbul de filtre(ulei,motorina,aer) si uleiul de motor(elf 10w40) cu care a mers mereu. Si inainte de aceasta revizie consumul era lafel. Are cineva idee de ce arata asa sau cum il pot reseta cumva sa imi arate ce trebuie? Multumesc..

    31 de vizualizari si nu da nimeni un raspuns, ce pot face?
    Last edited by cappucinno; 22 April 2015, 22:11. Reason: Automerged Doublepost

  • #2
    Poi in felul urmator dai cheia la ulta faza înainte pornire intri in meniu acolo unde iti apare consum dupa maneta si cand ajungi la consum ti apăsat 5-7 secunde pe acel motz dintre ceasuri(vitezometru si turometeu), si voila se va reseta. Treaba asta o poti face si cu cheia o pozitia in care asteptii sa se încălzească bujiile dar si cu motorul pornit. Însă acest consum de 7 unde îl ai? In oras sau afara?

    Comment


    • #3
      consumul de 7 este inregistrat in oras. In afara, pana in Bulgaria, am scos 4.6 L.

      Comment


      • #4
        poi si ti se pare mult 7 in oras ?Eu zic sa stai linistit, ala e consumul, eu am 5,5 combinat(110-140km\h autostrada, si prin oras ce mai umblu), fostul proprietar mi-a zis ca este resoftat si ca ar avea vreo 105-107, nu am avut nici o curiozitate sa verific vreodata, insa asta e consumul, daca te mai si dai la ea... Eu acum vara in bucuresti am 6,5 pana in 7( nu pe bord ci la plin, ca pe bord nu am avut niciodata peste 5,6).

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google