Sa o stapanesti sanatoasa masinuta ,se comporta frumusel,consum bun, cuplu mai mare ca la 1.6 16v :P
ABS Plus Hello!!!!!
Collapse
X
-
Au acelasi suport lateral, deci nu sunt mai comode, e doar auto-sugestie.Originally posted by flota View PostScaunele cu airbaguri sunt mult mai comode
Comment
-
Mai comode in ce sens?
Iti spun ca sunt aceleasi scaune, doar ca in suportul lateral s-au montat airbaguri.
Comment
-
Buna
Am si eu o mica nelamurire si anume la versiunea ABS + in cutia de acte nu am montat bec din fabrica si sunt curios daca instalatie electrica este facuta pentru a se putea monta ulterior. M-am uitat pe acolo dar nu am vazut fire. Stie cineva precis daca este instalatia facuta sau nu iar daca nu este facuta este greu de tras 2 fire si de unde.
Merci mult!!!
Comment
-
Da, exista precablaj, pe anumite loturi.
Comment
-
salut, eu nu am avut precalblaj (nu cred ca au). dar eu am tras fir de la bricheta. lampa merge doar cu contactul pus. sper ca am fost de folos!Originally posted by troglodea View PostAm si eu o mica nelamurire si anume la versiunea ABS + in cutia de acte nu am montat bec din fabrica si sunt curios daca instalatie electrica este facuta pentru a se putea monta ulterior. M-am uitat pe acolo dar nu am vazut fire. Stie cineva precis daca este instalatia facuta sau nu iar daca nu este facuta este greu de tras 2 fire si de unde.
Merci mult!!!
nu mai scire cu majuscule, se considera ca tipi...Last edited by Seba; 3 December 2008, 15:41.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment

Comment