Probleme Motor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme Motor

    Sper sa nu ma certati daca mai exista un post asemanator, ca eu unul nu am gasit ! pe scurt, la dieselul pe care il conduc(185000 km)au aparut urmatoarele simptome: se opreste motorul in mers, porneste si se opreste instantaneu (no ralanti ), scade turatia pt. pt. o fractiune de sec. de la 900 la 5-600 si mai rau mi s-a intamplat sa nu porneasca deloc, adica invarte si nu porneste ca si cand nu ar avea gram de motorina ! I-am dat cu spray de pornire in admisie, la sfatul unui mecanic si a pornit la prima cheie ! MI-ar prinde bine ceva pareri avizate, eventual sfaturi ! Va multam fain si anticipat pt. promptitudinea raspunsurilor ! Stima si respect !

  • #2
    Eu as renunta sa-i mai dau cu spray in admisie, nu-i o practica sanatoasa , si as face un test injectie .Asa afli unde-i buba.
    Desi dupa simptome, as da vina pe senzorul de turatie , trebuie sa-l cureti .
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

    Comment


    • #3
      In primul rand ar trebuii pusa pe tester, insa daca spui ca porneste cu spray cel mai probabil este vorba de injectoare defecte. Daca era senzorul de turatie de pe volanta nu iti mai pornea deloc. Cel mai probabil injectoarele scapa foarte multa mototrina pe retur si de aceea nu isi mentine relanti'ul. Cati km ai cu masina ? S'a umblat vreodata la injectoare ?
      Cat despre pornirea cu spray pe admisie, nu mai incercati sa ii dati deoarece risti sa topesti pistoanele. Daca asta e totusi ultima varianta ,incearca cu un spray de gandaci,sau cu un spray deodorant, nu este asa de puternic ca spray'ul de pornire, dar o sa iti porneasca cu siguranta la prima cheie.

      Comment


      • #4
        Mai mult ca sigur problema e de la injectoare , pompa inalta ....ar trebui sa o pui pe diagnoza sa vezi ce presiune face in instalatie de alimentare si care e corectia pe fiecare injector in parte
        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
        sigpic

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google