Curea Distributie Rupta ATENTIE LA PIESELE DE ORIGINE !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ghinion, ghinion. Azi pe DN1 in padurea din Romanesti (pentru cei care nu cunosc zona este pe drumul dintr Bucuresti-Ploiesti), 120Km/h, logan MCV diesel DCi 70cp, trosc si masina trasa pe dreapta. Banuiesc cureaua de distributie deoarece simptomele sunt aceleasi descrise de ceilalti colegi de suferinta adica o zmucitura, motorul se invarte foarte usor cand incerc sa-l pornesc (am incercat doar o singura data si foarte scurt). Km la bord 126130, curea schimbata in service autorizat RAR (nu service DACIA), piese de origine, garantie acordata 60000Km sau 18 luni. Surpriza mare deoarece aveam aproape 60000 de km de la schimbare, mai exact 58630 km si ma pregateam sa o schimb. Reactia de a opri motorul si a scoate masina pe liber am avut-o dar...la viteza aia si turatia motorului ...ma cam pune pe ganduri. Mai am ceva intreg pe acolo? astept pareri de la cunoscatori si totodata si recomandari pentru reparatie in Ploiesti. Multam anticipat.

    Comment


    • foarte tare! deci am luat-o si eu...am achizitionat si eu de la afolie_auto chit distributie, pompa apa, filtru aer si filtru motorina prin februarie 2011. Deja ma strange in spate cand vad ce au patit colegii nostri... la mine au cazut injectoarele la nici 5000km dupa ce am montat filtrul de la acest individ si abia acum fac legatura si imi dau seama si de motivul din care s-au defectat...la 2 luni(10.000km) de cand am montat chitul de distributie si pompa de apa am observat ca pierd antigelul pe la pompa de apa(acum inteleg si de ce)de atunci completez cu jumatate le litru la o luna...acum am 35.000km cu ditributia in cauza si o sa merg chiar azi sau maine sa o schimb si o sa ii fac niste poze sa vedem in ce stare este...iar daca acest tzepar/excroc a vandut aceste piese stiind ce se poate intampla atunci trebuie sa plateasca si o sa ma alatur si eu celor care vor sa faca ceva dpdv legal sau ne...

      Comment


      • radutu cati km are masina ta ??

        Comment


        • masina mea are momentan 185.000km distributia de la acest gunoi am montat-o la 150.000km...astazi dupa ultimul post am si plecat ca sa imi schimb distributia si pompa de apa...bineinteles ca am ales un service autorizat RAR pentru garantie...am montat pe masina curea contitech, rola inna, pompa apa hepu...si acum sa va povestesc ce am gasit (ce a mai ramas) din distributia luata de la excrocul afolie_auto...pompa de apa curgea pe la presetupa pompei si ca urmare s-a adunat mizerie care s-a pietrificat in jurul rolelor si pinionului de la arborele cotit...la rola intinzatoare era rupta o bucata din plasticul acela negru si avea joc foarte mare (mecanicul a spus ca nu a mai intalnit role cu joc asa de mare)...iar cureaua nu prezenta semne de uzura dar toti de la service au spus ca datorita starii rolei urma sa se rupa...deci in concluzie noroc ca am dat peste acest tread, parerea mea este ca ar trebui mutat la o alta categorie ca sa fie citit de cat mai multi colegi deoarece sunt sigur ca sunt multi care au facut greseala sa se increada in acest individ, eu unul abia astazi am dat peste acest tread...nu o sa mai fac niciodata greseli de acest gen...am primit garantie la kit-ul de distributie 4 ani sau 60.000km...
          Attached Files

          Comment


          • stii de ce te-am intrebat la km astia era foarte probabil sa se duca injectoarele daca nu le-ai mai schimbat pana acum(oricum ce vinde asta nu prezinta siguranta clar) cat despre rola ai avut noroc cu carul! si eu am luat de la el si nu recomand sa se ia piese importante pt motor de pe net!

            Comment


            • chiar ca noroc...noroc ca am dat peste acest tread, daca nu si acum eram linistit ca trebuie sa schimb din nou distributia la 210.000km(sigur nu apuca nici 190.000)...
              prima data le-am schimbat pe toate 4 la 80.000km, apoi le-am reconditionat la 148.000(reconditionat, schimbat pompa noua, spalat rezervor si conducte, rampa) am pus filtrul de la el ca asa mi-au cerut cei care le-au reconditionat si la 153.000 s-au defectat toate 4...pot fi multe cauze dar stiu sigur ca supapa aia de sens de pe filtru nu tinea deloc si mi se dezamorsa filtrul...norocul meu a fost ca eram prieten cu cel de la firma respectiva si mi le-a refacut pe garantie si mi-au pus filtru de origine achizitionat de la reprezentanta renault...merge si in ziua de azi f bine

              Comment


              • radutu servisul a dat 4 ani sau 60.000 km garantie , este cumva servis dacia ? eu am cumparat piese din magazin cu ganatie la ele si montate in servis dacia dar garantie la lucrare un an . diferenta de bani intre piesele lor si cele cumparate de mine de max 100 lei . este bine de stiut pentru viitor ca la piesele lor ofera garantia asta .

                Comment


                • magazinul de la care am cumparat eu are si service (nu este service dacia), si au contract de exclusivitate cu cei de la continental (sediul din iasi) care produc curelele contitech...prin acest contract producatorul le ofera garantia de 4 ani sau 60.000 km...intr-adevar pe la alte service-uri ofereau garantie de 1 an la lucrare cu piesele tale, dar daca ti se rupea cureaua sau ceda rola si se constata ca nu e din vina lor ci din vina unui defect de productie al curelei atunci nu mai erai despagubit...inginerul de service mi-a spus ca daca se intampla sa se rupa cureaua voi fi despagubit de catre cei de la continental prin devizul de service (reparatia motorului si o noua distributie).

                  Comment


                  • spune-mi te rog in privat despre ce service e vorba. imi fac si eu veacul prin iasi din cand in cand.
                    internal combustionizer

                    Comment


                    • spune si mie , ca data viitoare vin la iasi si fac schimbu de piese , cei patru ani de garantie scot plimbarea si peisaju vazut ,cred ca se merita o plimbare in iasi .
                      nu doar pentru asta iasu este un oras frumos , ultima data am fost in iasi prin ''86 sau ''87 am fost intr-o tabara la strunga . mama cred ca sunt aproape 24-25 de ani de atunci .

                      Comment


                      • Originally posted by tirum76 View Post
                        spune si mie , ca data viitoare vin la iasi si fac schimbu de piese , cei patru ani de garantie scot plimbarea si peisaju vazut ,cred ca se merita o plimbare in iasi .
                        nu doar pentru asta iasu este un oras frumos , ultima data am fost in iasi prin ''86 sau ''87 am fost intr-o tabara la strunga . mama cred ca sunt aproape 24-25 de ani de atunci .
                        iasul e mai frumos ca inainte iar unde ai fost tu la strunga e la 50-60 km de iasi acolos timpul a stat in loc e mereu la fel neschimbat
                        ym! dorinu2005@yahoo.com
                        BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

                        Comment


                        • la vara am sa trec prin zona , vin in concediu cu doamna si fetele , nu este momentu si threadu potrivit pentru amintiri .
                          va salut

                          Comment


                          • eu cred ca 1 ani sau 60.000 km e garantia repet ''cred''
                            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

                            Comment


                            • Am facut niste poze la certificatul de garantie si devizul de service (pentru cei care ''cred'' sau nu cred)...este o singura foaie/fata verso si bonurile de piese si manopera...unele detalii le-am cenzurat pentru ca sunt nume de persoane, coduri CIF, nr de masina, serie de sasiu --unele le-am cenzurat ptr a nu se considera reclama si celelalte din motive de ''securitate''...
                              Attached Files

                              Comment


                              • super , stie cineva alt service in Bucuresti care da garantie 4 ani/60000 ?

                                Exista asa ceva ?

                                Daca ar exista pe bune de nu sunt dispus sa platesc dublu pe piese si manopera

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google