Salutare
de ceva timp am o problema cu regulatorul de presiune.. Am tot intrebat in stanga si in dreapta ce se poate face *inafara de a inlocui pompa cu una tot delphi *nu mai spun parerea mea despre piesele facute de firma asta ... In fine . La un service , un mecanic imi spune solutia asta : "ia o pompa de golf 2 si monteaz-o , ca se potriveste" apoi l-am mai intrebat ce si cum trebuie facut. Pompa de golf e in cam acelasi mod cu pompa de pe logan , numai ca este putin mai umflata , ca sa o pot monta trebuie sai fac suporti. Pompa mea delphi cred ca a inceput sa macine rolele de aluminiu din interiorul ei , si toata pilitura aia mi-o trimite in cap la injectoare ... Am vreo 8 injectoare schimbate , toate luate noi ... Le-am schimbat , dar tot nu merge masina. Acum ... Am sa mai dau bani pe alte 4 injectoare ... Dar vreau sa stiu daca pot schimba pompa... Deci ...Daca a mai auzit cineva de chestia asta , sau a vazut , etc ... Va rog sa-mi spuneti...Macar sa stiu sa nu ma apuc aiurea de dezmembrat pe sub capota...Aaa si inca ceva ...Ce masina mai foloseste injectoare ca ale loganului ? ... Vreau sa le schimb si pe alea ... Ms anticipat pentru reply ... Sper sa ma poate ajuta cineva .. Noroc
de ceva timp am o problema cu regulatorul de presiune.. Am tot intrebat in stanga si in dreapta ce se poate face *inafara de a inlocui pompa cu una tot delphi *nu mai spun parerea mea despre piesele facute de firma asta ... In fine . La un service , un mecanic imi spune solutia asta : "ia o pompa de golf 2 si monteaz-o , ca se potriveste" apoi l-am mai intrebat ce si cum trebuie facut. Pompa de golf e in cam acelasi mod cu pompa de pe logan , numai ca este putin mai umflata , ca sa o pot monta trebuie sai fac suporti. Pompa mea delphi cred ca a inceput sa macine rolele de aluminiu din interiorul ei , si toata pilitura aia mi-o trimite in cap la injectoare ... Am vreo 8 injectoare schimbate , toate luate noi ... Le-am schimbat , dar tot nu merge masina. Acum ... Am sa mai dau bani pe alte 4 injectoare ... Dar vreau sa stiu daca pot schimba pompa... Deci ...Daca a mai auzit cineva de chestia asta , sau a vazut , etc ... Va rog sa-mi spuneti...Macar sa stiu sa nu ma apuc aiurea de dezmembrat pe sub capota...Aaa si inca ceva ...Ce masina mai foloseste injectoare ca ale loganului ? ... Vreau sa le schimb si pe alea ... Ms anticipat pentru reply ... Sper sa ma poate ajuta cineva .. Noroc

am fost nevoit sa o duc la service)...Iar la golf 2 e mecanica;inclusiv distribuirea motorinei la injectoare se face din pompa de injectie....
Nu stiu daca face 1700 bari dar asa am vazut intr-o emisiune tv(sau asa am retinut eu)
).Eu totusi trag sa imi schimb pompa cu una liniara de golf 2. Asta *mecanicul , a zis ca se poate. Imi trebuie pompa de golf , rola intinzatoare, si mai nou a zis ca s-ar putea sa trebuiasca si un ax cu came.... Nush la ce i-ar trebuie ...Dar ... Fie.Pentru ca vreau sa scap de calculator, vreau tot mecanic. Daca resusesc sa schimb astea si sa mearga masina , un injector nu va mai costa 13 mil , va costa pana in 500 de mii , *pun de alea care le schimb numai di/euza... Nu am fost niciodata de-acord ca pe masini in sistem sa fie pus calculatoare care sa controleze sisteme critice .... Dar ..Na ... Lumea progreseaza .... Ce-i mecanic ..E sfant !!! ... O sa trag totusi in stanga si in dreapta , sa vad ... Poate reusesc sa fac modificarea asta....Urmeaza sa ma sune mecanicul sa mergem la cumparat piese in vreo 30 min... Daca imi reuseste .... Pun pe forum tot .... Piese, preturi ...Etc. Sa stie toti cum pot scapa de problema pompei si a injectoarelor , care evidentiaza diesel-ul .... Noroc
..... noroc
Comment