Tacanit La Relanti
Collapse
X
-
offtopic Chestia cu apa o stiu si eu am vazut-o la benzinaria de pe Sos Alexandriei cea de la autogara doar ca acolo baga apa direct in cisterna cand descarca asa ca vrem standarde superioare
-
numai de la petrom petrom v si omvOriginally posted by Carmeloa View PostE bine ca motorina e de la pompa,dar vezi si ce pompa.Ca daca e de la pompa de la agip(spre ex,personal am avut probleme cu motorina de la ei)aia e cu apa multa.Si mie mi s-a intamplat asa ceva dar pe la 30000 a inceput sa se auda.Du-te si tu pe la service ca la 3400km banuiesc ca mai ai garantie.dar nu te astepta sa-ti dea vreo explicatie stiintifica,o sa-ti zica sa mergi mai turat si altele.
ultima alimentare pe care am facut-o am luat motorina(20 l)in bidon de plastic curat si uscat si am pus-o in rezervor dupa 8 ore cu palnie cu sita,si alta treaba pe care nu o inteleg filtrul de motorina ce rol are daca trec gorgoaze prin el?
multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi!
Leave a comment:
-
Incercati sa alimentati numai de la benzinariile care s'au deschis recent. Deoarece acestea au tancurile destul de noi si nu prea a avut timp sa se decanteze mizeria.
Cu toate ca sunt putin offtopic, nu pot sa ma abtin sa nu va spun povestea asta , pe care cred ca o cunoasteti deja
Va spun asta din marturiile unor soferi de taxi care erau la alimentare chiar in momentul in care se baga combustibil in tancul de alimentare de la un peco din berceni(nu dau nume) Baga 70% ce era in cisterna, iar un angajat de acolo era cu furtunul cu apa, deci 30%=apa. va dati seama cam ce ungere mai are combustibilul ala ? Te mai miri de ce gasesti duza ruginita sau supapa de retur matuita, din cauza ungerii care din pacate nu mai exista.
Leave a comment:
-
E bine ca motorina e de la pompa,dar vezi si ce pompa.Ca daca e de la pompa de la agip(spre ex,personal am avut probleme cu motorina de la ei)aia e cu apa multa.Si mie mi s-a intamplat asa ceva dar pe la 30000 a inceput sa se auda.Du-te si tu pe la service ca la 3400km banuiesc ca mai ai garantie.dar nu te astepta sa-ti dea vreo explicatie stiintifica,o sa-ti zica sa mergi mai turat si altele.Originally posted by mariuSEL View PostDe 2 zile se aude un tacanit usor in partea din fata la motor reprize scurte de 5-6 "tacaneli" la interval de 30 sec. Ce o avea? nu am decat 3400 KM parcursi si motorina numai de la pompa.
Leave a comment:
-
si la mine se aude, l-am sesizat eu pe la 5-6000 km, acum am 32000 si fara probleme..mecanicii de la dacia spun ca s-ar face reglarea injectoarelor de catre calculator..nu stiu ce sa zic de treaba asta; reteta mea : motorina buna si talpa!
Leave a comment:
-

Leave a comment: