Tacanit La Relanti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• L3on
    replied
    Vasilica tata eu mi am luat dci pt ca asa am vrut...In 4 ani nu stiu daca am bagat de 10 ori motorina de la pompa...Si pana acum nu am nici o problema.Ramai tu la benzinar si nu mai da sfaturi la tractoristi ..macar de ai da ceva sfaturi ok..numai bascalie stii sa faci.Si apoi aici e un forum unde ne ajutam unii pe altii nu ne dam mari ca avem benzinare sau tractoare.
    Last edited by L3on; 9 August 2010, 12:56.

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    Da' nu am prietene nici un sentiment in ce priveste motoarele voastre,daca voiam i-mi luam DCI, ideile voastre i-mi provoaca unele reactii. Potrivit logicii tale, dai vina pe ploaie ca te uda cand tu ai umbrela gaurita... Eu de MPI-ul meu nu trebuie sa-mi vad, merge super daca-i pun benzina dinaia nasoala de la PECO!

Leave a comment:

• FLR
    replied
    vasile eu ti am mai zis tie..vezi de MPI tau si lasa diselarii sa vb despre DCI urile lor..cand o sa ti iei dci atunci mai vb...(nu o lua in nume de rau)dar asta e adevarul ti ciuda pe DCI de te tot bagi in discutile dizelarilor?

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    Am un raspuns: E de la motorina!

Am un raspuns mai draga L3on: E de la motorina!
    Last edited by vasile78; 9 August 2010, 08:31. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• L3on
    replied
    Mai draga Vasile unde e un post cu probleme la dci hop si tu mot...Pt cultura ta generala si tdi si tdci pica de la motorina noastra buna..daca nu vrei sa vezi asta inseamna ca ai ceva cu dci.Omul a intrebat ce ar putea sa fie cu tacanitul ala ..ai sa ai dai un raspuns sau nu ?

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    Noo, trebuie motorina din Orient, de la mama ei ... tot frecati matzul cu cea motorina, parca alte marci cu motor dizal nu merg tot cu motorina de la pompa aia! Da Loganului DCI... ii trebuie pompa speciala, care nu se gaseste in Romania, dar cum "ai alimentat de unde nu trebuie" sau "schimba carburantul" este cel mai flexibil raspuns si poate fi recomandat de oricine, cu asta murim, fara alte explicatii logice...

Leave a comment:

• mariuSEL
    replied
    ma duc la service

Originally posted by mae View Post
    stai linisit eu am 60 k cu tacanitul ala. e nici o pb... daca te duci la service o sa iti zica aia ca: " asa face toate " si nu sunt 5-6 tacanei sunt 4 tacanei - cate una pt fiecare cilindru. nu e nici un injector varza sau alte prostii. mai cauta pe forum sa mai discutat si rasdiscutat acest lucru. Sa ajuns la concluzia (parca) ca eun fel de reglaj la sistemului de injectie cans se schimba regimul de functionare ( de ex.creste/scade temperatura motorului)
    ma duc la service sa vad ce draq are

Leave a comment:

• pyngi
    replied
    Tacanitul ala n-are nici pe dracu cu motorina proasta de la noi. Am alimentat de la bp din Viena si la fel tacanea dupa cateva sute de km pe autostrada. S-au poate au invatat austriecii de la noi cata apa sa bage in motorina ca sa obtina tacanitul la dci )

Leave a comment:

• vllad
    replied
    Originally posted by mat View Post
    ps : motorina neaditivata face foarte multa spuma parca are dero in ea , cea aditivata nu face deloc.. oricum recomandarea mmea este Agip - diesel tech
    referitor la acest lucru, nu stiu ce sa zic, sa cred, alto 55 face spuma de te iei de cap, incercati, acum e prea aditivata, sau e foarte buna, foarte rafinata.

cand e aproape de plin rezervorul dar mai incap 5-10l, se opreste pistonul la cateva secunde, odata am pus 25 l peste ce aveam, faceam 1 drum lung, si ultimii 10 ma plictisisem langa baiatul cu pompa.

daca a observat si altcineva acest lucru sa-mi zica parerea lui

Leave a comment:

• mariuSEL
    replied
    multumesc

Originally posted by danut1965 View Post
    am fost in aceasi situatie...la 4.000 km a inceput sa tacane, pe 7.000 km nu am mai suportat si am mers la service sa vad ce are. Au recalibrat injectoarele din soft si dupa 400-500 km tacanitul a aparut.
    Am fost sfatuit sa folosesc Metabond . Cu un facon se poate aditiva cca. 1 tona de motorina si costa 100 lei + o pompita gradata care e 5-6 lei. Am pus aditivul inainte de alimentare si in urmatori 5 km a disparut tacanitul, acum am 23.000 km.
    La mine a functionat ff bine , deaceea recomand Metabond.
    multumesc mult pentru sfat

Leave a comment:

• danut1965
    replied
    Originally posted by mariuSEL View Post
    De 2 zile se aude un tacanit usor in partea din fata la motor reprize scurte de 5-6 "tacaneli" la interval de 30 sec. Ce o avea? nu am decat 3400 KM parcursi si motorina numai de la pompa.
    am fost in aceasi situatie...la 4.000 km a inceput sa tacane, pe 7.000 km nu am mai suportat si am mers la service sa vad ce are. Au recalibrat injectoarele din soft si dupa 400-500 km tacanitul a aparut.
    Am fost sfatuit sa folosesc Metabond . Cu un facon se poate aditiva cca. 1 tona de motorina si costa 100 lei + o pompita gradata care e 5-6 lei. Am pus aditivul inainte de alimentare si in urmatori 5 km a disparut tacanitul, acum am 23.000 km.
    La mine a functionat ff bine , deaceea recomand Metabond.

Leave a comment:

• mae
    replied
    stai linisit eu am 60 k cu tacanitul ala. e nici o pb... daca te duci la service o sa iti zica aia ca: " asa face toate " si nu sunt 5-6 tacanei sunt 4 tacanei - cate una pt fiecare cilindru. nu e nici un injector varza sau alte prostii. mai cauta pe forum sa mai discutat si rasdiscutat acest lucru. Sa ajuns la concluzia (parca) ca eun fel de reglaj la sistemului de injectie cans se schimba regimul de functionare ( de ex.creste/scade temperatura motorului)

Leave a comment:

• Carmelo
    replied
    Ai facut pe recomandare deh.Sa zic si eu ceva de agip.Am un prieten care lucreaza la agip(nu dau sucursala).Ala mi-a zis ca un prieten adevarat "nu baga de la noi ca ajungi sa ma injuri".La 1000L de motorina se pun intre 30-50L apa.+ ce am auzit eu,nu sunt 100% convins,nu bag mana in foc,dar motorina daca sta cam mult in caldura, adica in soare isi mareste volumul.

Leave a comment:

• mat
    replied
    tzacanitu e de la injector/injectoare fara nici o indoiala ... pentru a remedia problema recomand motorina OMV.Agip,Rompetrol ... dar cea de varf (cea aditivata) are si rol de lubrifiere a injectoarelor si talpa .. macar 10 km meri la turatie mare 3500-4000 treapta 2 si 3 ...

si eu am avut aceeasi problema si a disparut dupa 20 de km de mers cu motorina aditivata si acum merge foarte fin motorul
    si cand mai bag motorina neaditivata incep sa se auda iar injectoarele

ps : motorina neaditivata face foarte multa spuma parca are dero in ea , cea aditivata nu face deloc.. oricum recomandarea mmea este Agip - diesel tech
    Last edited by mat; 5 July 2010, 15:53.

Leave a comment:

• Carmelo
    replied
    @mariuSEL renunta la petrom,indiferent de unde,indiferent din ce oras.asta cu motorina din bidon am auzit-o si eu,am zis sa o cred , am facut personal proba si nu prea am observat diferenta.In schimb am incercat varianta cu celebra palnie cu sita,si aia a functionat,dupa 25L de combustibil de la OMV am gasit in sita o gramada de prostii.din cate stiu eu,dar nu te lua dupa mine,filtrul de motorina in afara de a filtra motorina de toate prostiile,mai retine si apa.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google