Pete De Ulei Sub Masina

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pete De Ulei Sub Masina

    Salutare,am achizitionat de curand un Logan 1.5 Dci 85 cp second hand,problema este ca dimineata am gasit pete de ulei sub ea pe asfalt si din ce am dedus eu ar fi sub turbina si sub intercooler.Tin sa precizez ca masina nu scoate fum ,distributia si schimbul de ulei si filtre l-am facut acum 2 saptamani.
    A mai avut cineva problema asta?? Care ar fi problema si solutia?? Multumesc anticipat.

  • #2
    vreun simering de la cutie/motor/distributie.
    De prin turbo nu prea are cum sa curga.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

    Comment


    • #3
      Orienteaza-te putin si vezi din ce zona curge. Pot fi multe posibilitati. Buson ulei, simeringuri distributie, buson cutie, ulei servo, capac chiulasa si inca multe.

      Comment


      • #4
        daca curge pe partea stanga cum te uiti spre botul masini e de la intercooler sau servo (doar daca merge mai greu ca de obicei) , asa am patit si eu cand aveam varianta diesel si degeaba strangeam colieru ala ca tot curgea ,daca e in dreapta mai in spate e de la cutie cum zice Cristi_xp

        Comment


        • #5
          problema este ca dimineata am gasit pete de ulei sub ea pe asfalt si din ce am dedus eu ar fi sub turbina si sub intercooler.
          pai la 1,5dci, turbina e pe o parte a motorului, in spate, iar intercooler-ul e pe partea opusa turbinei, in fata motorului. daca ai gasit in zonele astea ulei...e nasol. cel mai bine e sa pui masina pe elevator, cu motorul pornit si cu o cirpa in mina, si abia atunci vezi exact pe unde iti curge uleiul. toti cei de mai inainte au dreptate, dar inseamna foarte multa munca. in schimb, in cazul tau elevatorul e sfint.
          succes!

          Comment


          • #6
            Multumesc pentru sfaturi,am pus masina pe elevator,scurgerile de ulei sunt din zona turbinei si intercolerului.Din pacate cei de la service nu mi-au dat un diagnostic sau o solutie clara ,singurul lucru care au spus ei ca ar putea sa-l faca este sa i-mi desfaca turbina si sa ma duc eu cu ea undeva sa o reconditionez.Totusi din ce am observat masina merge ok,nu are fluctuati de turatie .Credeti ca as putea pleca cu masina in conditile astea in concediu,eventual cu rezerva de ulei la mine pentru complectare ??

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google