Noul motor 1.5 dci 85 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aha...eu stiam ca cel de 70 cp e pe cablu. Ok.

    Comment


    • Originally posted by SUPERCAR
      o sa il vezi la urmatoarea intalnire,are un logan rosu dci cu nr CT-10-SPR( serviciu politiei romane) )
      Serviciul politiei rutiere (SPR).

      Comment


      • Am testat si eu un logan DCI de 85 de armasari, MCV (in Arad inca nu a ajuns berlina), cam dezamagitor fata de DCI de 65 de cai , ma asteptam sa fie diferenta mai mare (de 20 cai) dar nu a fost nici pe departe, motorul mi s-a parut mai galagios decit cel de 65 de cai. Si eu ma gindeam sa-mi achizitionez unul dar consumul de pe CB era 9 l/100km, stiu ca e masina de test dar totusi mi s-a parut un consum imens.
        @miTzaH La acel calcul trebuie luat in considerare nu numai diferenta de cost al carburantului si diferenta de pret la achizitionare, mai sunt si reviziile care sunt net favorabile benzinarului ( se fac la 15.000 km si sunt mai ieftine, la diesel se fac la 10.000 si sunt mai scumpe)

        Comment


        • go

          @Miky48....eu zic sa comentezi alte topicuri ptr ca se vede de la o posta ca esti contra motoarelor de motorina ...cu sigurantza vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii ..tu cam ce-ai vrea sa zbori cu MCV pe motorina care are 15sec pana la 100km/h.. ca sa nu mai spun ca nu cred eu ca reprezentantu dacia te-a scos pe tine din localitate ca sa vezi u ce poate MCV-85 cai...cat despre consum 9l/100km ..sincer cred ca CB delira nu are cum sa consume atat dacat daca faci raliu cu ea ....

          Comment


          • Man am si eu motorasu ala in scenic si crede-ma cand ii dau talpa mai mult de 8 nu am vazut consumu' pe computeru de bord. Poti sa stai linistit ca nu consuma asa mult, si cand am condus prestige arata pe bord 14-15 litri, chiar ca parca delira,dar schimbam doar peste 5000. Intr-adevar nu spun nu, si mie mi se pare ca e cam zgomotos, urla putin cam tare cand calci acceleratia.
            Renault Scenic II
            Dacia Logan 1.4 MPI

            Comment


            • Pot sa ma duc sa-i fac poze la CB pt cei care nu cred, masina este cea de drive test si avea la bord 78 km cind am pornit cu ea si 84 cind am ajuns inapoi la reprezentanta si 9l/100 era consum mediu, nu are consum instantaneu sa vad cit ar consuma in acceleratie si cit in mers normal. Si eu m-am mirat de consum mai ales ca am cumparat pt cineva tot un diesel modelul de 65 cai si am scos cu el un consum mediu de 4.1 l / 100 km de la Arad pina la real in Timisoara, in timpul rodajului (eu i-am facut primii 1000 km). In 30.000 km citi are acum (eu ma duc cu masina la revizii), consumul mediu nu a depasit 6 l /100 ( 75% afara din oras, din pacate proprietarul cam uita sa schimbe vitezele si ajunge si la 120km/h in a 4-a).
              @Jonivip Nu sunt impotriva motoarelor pe motorina, chiar vreau sa-mi iau o masina diesel si asteptam de mult acest motor. Stiu cum accelereaza o berlina de 65 de cai si ma asteptam ca MCV-ul de 85 cp sa accelereze si sa aibe reprizele cel putin ca berlina la cei 20 cp diferenta, eu am un logan de 1.4 pe care de curind am GPL deci nu sunt un maniac al vitezei. Reprezentanta din Arad este chiar la iesirea din oras deci iti dai seama ca am iesit din oras, dar pe portiunea unde cu 1.6 16v am prins 150 cu dieselul am ajuns doar la 120, cei drept, nu am accelerat dieselul pina la turatie maxima cum am facut cu prestige-ul.
              Nu ma asteptam la acceleratii fulminante dar ce m-a dezamagit complet a fost zgomotul motorului (parca batea avansul la o berlina) in acceleratii, de aceea i-am dat nota 1 pe formular.

              Comment


              • prestigeul nu are consumul instant!
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                Comment


                • Masina de drive test avea consum mediu de 9l/100 km pentru ca se schimba vitezele la turatii mari si motorul este inca in rodaj.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                  Comment


                  • se poate ...dar sti cum e cu unele CB ....ca in primi kilomerti iti arata aiurea ..mai ales ca ai zis ca avea 78km si nu avea consum instantaneu ...eu am comanda pentru o berlina de 85cai .. ...sper ca motorul acesa sa fie cel putin egal cu cel de 70cai la consum desi teoretic ar trebui in oras sa consume mai putin ...cat despre zgomot...daca o sa fie prea mare si neplacut atunci ii voi face o amortizare a sunetului mai buna ..chiar daca va costa ceva in plus

                    Comment


                    • Jonivip stai linistit ca motorul va avea acelasi consum la acelasi stil de condus...
                      PS.poate ma plimbi si pe mine odata cu ea sa facem comparatie cu a mea

                      Comment


                      • Salut!
                        E primul post in forumul asta. Am comandat si eu ieri un 85 CP. Am rugat daca se poate sa nu imi fie lipit stickerul kissfm, dar deh...asa vine din fabrica si alte alea .
                        Sunt convins ca am facut alegerea cea mai buna in banii astia, cu toate argumentele aduse de colegii de la munca (in numar destul de mare) pentru un SH sau din astea.
                        In rest....ne vom auzi pe aici
                        Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

                        Comment


                        • Originally posted by morariu_alex
                          Salut!
                          E primul post in forumul asta. Am comandat si eu ieri un 85 CP. Am rugat daca se poate sa nu imi fie lipit stickerul kissfm, dar deh...asa vine din fabrica si alte alea .
                          Sunt convins ca am facut alegerea cea mai buna in banii astia, cu toate argumentele aduse de colegii de la munca (in numar destul de mare) pentru un SH sau din astea.
                          In rest....ne vom auzi pe aici
                          welcome to the club dci...ai facut o alegere foarte buna...vei avea un consum super mic si reprize bune in accelerare

                          Comment


                          • De miscat o va misca bine, stai linistit, la mine la reno face urat la viteze mai mici, deja cand depasesc 150 nu se mai aude motorul, probabil si din cauza zgomotului de afara. Acum vom vedea si clientii dacia cat sunt de multumiti.
                            Renault Scenic II
                            Dacia Logan 1.4 MPI

                            Comment


                            • go

                              @morariu_alex cand ti-a spus ca iti vine masina .? sunt curios cat timp face pana la iasi ca pana la constanta am aflat

                              Comment


                              • Pai a fost ciudat. Mai intai am ales gri comet - cu termen de 2 noiembrie, a doua zi am schimbat in albastru mineral si surpriza - termenul s-a transformat in 24 (cred, oricum era 20 si ceva) octombrie. Mie imi convine si unu si altul, pentru ca intre timp fac formalitatile pt credit. ca numai adeverinta aia blestemata de salariu dureaza o luna sa imi vina de la buc de la firma mama ...
                                Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google