Martor presiune ulei

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Martor presiune ulei

    Bună ziua colegilor, de circa 3 luni am procurat un Logan, cu motorizare diesel k9ke 892 (probabil 90 cai, nu sunt sigur) din anul 2011 și de curînd am observat că la pornirea motorului după staționarea automobilului un timp mai îndelungat ( cîteva ore) martorul luminos presiune ulei se stinge după aproximativ 6 secunde de la pornirea motorului. Poate cineva a avut așa problemă, menționez faptul că în timpul deplasării nu se conectează nici odată martorul dat, uleiul este la nivel normal, filtrul și uleiul sunt schimbate la data procurării. Dacă am mai fost această temă, mă scuzați.

  • #2
    Adică la porniri după staționări mai scurte martorul se stinge mai repede de 6 secunde?

    Nu e neapărat o problemă - cu cât motorul e mai rece cu atât durează un pic mai mult să se facă presiunea de ulei nominală.
    La -15 grade se stinge și mai târziu...
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

    Comment


    • #3
      Cînd motorul este cald, doar începe a învîrti starterul și se stinge martorul. Inițial cînd am procurat automobilul nu era așa ceva. Apropo, am înțeles că este o supapă care menține presiunea în sistemă cînd motorul nu mai funcționează mă gîndesc că poate problema să fie în ea. Știe cine unde este amplasată sau cum pot să o găsesc că mă gîndesc să o înlocuiesc.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google