Diferente Injectoare Euro5 Si Euro4 Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Diferente Injectoare Euro5 Si Euro4 Logan

    Va salut pe toti
    Acum citeva zile a venit la mine un prieten care a schimbat injectoarele la un logan 1.5 euro 4 si-mi spune ca nu a reusit sa scrie injectoarele pentru ca are codul format din 20 de caractere i-am spus ca nu este adevarat ca nu exista injectoare cu 20 caractere si ca sunt numai cu 16 caractere. Ca sa ma conving am dat impreuna cu el un injector jos si am numarat 20 de caractere. Stie cineva au aparut injectoare euro 5 si in afara de codul cu 20 de caractere care mai este diferenta ca masina merge foarte urit si cind se incalzeste se opreste?
    Va multumesc.

  • #2
    Te salut, nu stiu ce injectoare aveti la masina insa probabil, nu sunt sigur codurile alea cred ca sunt cele noi aparute 'c3i' .Calculatorul de injectie nu are cum sa le recunoasca pentru ca modelul difera si e absolut normal ca masina sa nu functioneze in parametri, Acum incercati sa introduceti orice fel de coduri c2i de euro 4, sunt sanse ca acele coduri sa le memoreze.

    Comment


    • #3
      am scris vechile coduri masina merge(foarte urit) adica porneste nu-mi da nici un cod de defect dar atunci cind se incalzeste se opreste
      ma interesa daca exista o diferenta fizica la injectoare mai ales cite gauri de pulverizare au cele de euro 5

      Comment


      • #4
        Eu zic sa nu mai pornesti motorul cu astfel de injectoare.Risti sa topesti pistoanele.Mai bine baga niste injectoare de euro 4, si daca vrei neaparat sa ai mai multa forta fa un chip tuning si ai rezolvat problema.

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google