Blackline

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Blackline

    are in plus de celelante modele volan de piele sistemul audio dupa daster precum si mp-3 si comenzi pe volan tapiteria alt model

  • #2
    Interesant.......nu am inteles nimic
    Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
    -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
    Silent Coat.

    Comment


    • #3
      Gama variata de motorizari si dotari in serie

      Dacia propune o gama variata de motorizari pentru seria limitata Black Line. Cele trei modele sunt disponibile in urmatoarele versiuni de motorizare: Logan Black Line - 1.4 75 CP, 1.6 90 CP, 1.6 16V 105 CP, 1.5 dCi 70 CP si 1.5 dCi 85 CP; Sandero Black Line -1.4 75 CP, 1.2 16V 75 CP, 1.6 90 CP, 1.5 dCi 70 CP si 1.5 dCi 85 CP; Logan MCV Black Line 5 si 7 locuri - 1.6 90 CP, 1.5 dCi 70 CP si 1.5 dCi 85 CP.



      Seria limitata Dacia Black Line propune o multime de echipamente disponibile in serie: ABS cu EBV si asistenta la franarea de urgenta (AFU), aer conditionat, computer de bord, proiectoare de ceata, radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan si priza Jack, scaun sofer si volan imbracat in piele, ambele cu reglare pe inaltime, directie asistata hidraulic, geamuri electrice fata, consola centrala, contur aeratoare si contur indicatoare de bord cu aspect crom satinat, sticker specific “Black Line”, airbag frontal sofer si pasager, vopsea metalizata, retrovizoare exterioare in culoarea caroseriei, reglabile electric si degivrante, o noua tapiterie Black Line si plansa de bord neagra cu insertie gri inchis.

      sursa aici

      alta informatie gasiti aici

      Numai bine.

      ps:Nu mai deschieti thread-uri aiurea,cu informatii insuficiente.........
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

      Comment


      • #4
        deocamdata Black Line nu se mai fabrica... au sistat productia, ca sa creasca pretul celor second hand si sa vina si ei cu un pret mai mare, cand lanseaza urmatoarea serie.
        )

        Comment


        • #5
          Se continua aici.
          sigpic

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google