If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La noi nu ar avea vanzare pentru ca ar fi pretul prea mare, undeva peste 20.000 euro.
Ce-ai băut, frate?Cum să dai "peste 20 de mii de euro" pe caricatura aia ,nici dacă eşti drogat rău, da' rău de tot.Cu banii ăia îţi iei un passat 2,care pe lângă lungan zici că-i avion.Asta le întrece pe toate de aici
Sincer, nu m-a impresionat deloc nici pe mine. Singurul lucru care mi-a placut a fost volanul din punct de vedere estetic si din cauza faptului ca e pe dreapta
Daca nu i-a schimbat plansa de bord degeaba, pana si Accent(Hyundai), Aveo(Chevrolet), masini la bani putini au o plansa de bord frumos desenata, la noi tot aia cioplita cu dalta parca cu butoanele pt geamuri pe plansa centrala.
Rick, nu te cunosc insa, cred ca ar fi bine sa te stapanesti. Nu cred ca cineva de pe aici accepta apelative de genul celor folosite de tine. Mai multa decenta te rog.
Sorry de offtopic.
Ontopic: Scaunele si volanul imi plac la nebunie dar cred ca merita mai mult un tunning treptat decat o chestie cu mult mai scumpa venita asa din fabrica.
Da, dar scaunele si bordul chiar arata bine. Eu as fi luat asa ceva, dar sa-i pun consola normala dupa.
Aia da andrei,pe alea merita sa dai bani, eu ziceam numai ca nu "se pupa" consola aia si volanu(parerea mea) cu conceptul loganului. Si dupa cum ii stim pe cei de la dacia ar cere "o avere" in plus pentru chestiile astea
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Scuză-mă,Andrei,m-a luat gura pe dinainte.De,când am auzit de 20 de mii pe khitchu' ăla....Niciun om normal n-ar da 20 de mii pe un logan în forma aia(pt o bucata de lemn o vopsea noua şi...Abs..Wow)nici 15 mii nu ar merita-nu vine cu nimica pe partea tehnică sau estetică...Lunganu' e un low cost,n-are nici măcar filtru de habitaclu aşa că n-are rost să vb de lunganul de lux.De lux va fi cand îl vor face aerodinamic(în genul opel insignia,passat)va avea esp,dublu climatronic,tempomat,piele..Si alte prostii d-astea nefolositoare :d
Loganul merită 10 mii,dacă trece de bariera asta intră in concurenta cu celelalte mărci,părerea mea fiind că ar ieşi învins(asta dacă n-ar suferi o schimbare totală,nu doar nişte faruri,un volan...)
Last edited by Rick; 29 July 2008, 14:24.
Reason: Graba strică treaba
Am găsit o poză cu loganul ăsta de "lux".Aşa trebuie să arate cotieră din spate a unei maşini care ar ajunge uşor la 15 mii de euro,cum zice Andrei?Aaa, sau o fi o cotieră mobilă tip cărămidă în caz că te enervează unu din trafic să-i dai cu ea în cap
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment