Logan 1.6 MPI+GPL-mers Balbait Pe Benzina

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Logan 1.6 MPI+GPL-mers Balbait Pe Benzina

  Salutare,

  Nu cred ca am vazut problema pe care o am eu aici pe site. Am un logan 1,6MPI cu instalatie GPL Intergas. Problema e urmatoarea:
  -pornesc masina pe benzina iar pana trece pe gaz motorul se balbaie de parca ar merge in 3 pistoane, nu am cuplu aproape deloc, iar cand trece pe gaz e totul ok.
  -am incercat urmatoarea chestie: pe autostrada am dat-o pe benzina, mai mult de 130km/h nu se ducea, dar dupa aprox 50 km parcursi pe benzina a inceput sa isi revina, sa mearga ok si sa aibe mai mult cuplu. Am mai lasat-o inca vreo 50 km pe benzina iar motorul functiona in parametrii, tragea bine. Ok, toate bune, dar dupa ce am trecut-o iarasi pe gaz si am mers ceva km pe gaz iarasi a inceput sa se balbaie pe benzina. Nu inteleg ce problema are, cred ca e ceva din ECU.(mentionez ca am verificat sistem de aprindere, injectoare)
  Va rog mult daca a mai intalnit cineva problema asta spuneti-mi si mie.
  Multumesc.

 • #2
  Ai schimbat benzina din rezervor, ca in timp isi mai pierde din proprietati.

  Comment


  • #3
   +1


   Este de la setarile GPL si benzina veche, statuta

   Incearca cu benzina noua, de calitate ( nu luata de la parteneri) de la statii mari, care au rulaj- de preferat benzina de 100

   Mergi cateva zile bune pe benzina- de preferat mai turat

   Daca poti ( sau ai acces), inainte de toate astea, fa o reinitializare a adaptivilor cu DDT- treaba asta ajuta, dar nu rezolva   Este bine ca din cand in cand sa mergi pe benzina, UCE "uita" sa mearga pe benzina si se "adapteaza" la setarile GPL....

   Comment


   • #4
    Sigur este de la benzina. Si eu am patit asa pe laguna...am patit de nu a mai pornit. Culmea este la vw nu am patit asa ceva pana acum si tin mai multa benzina in rezervor decat tineam in laguna.

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google