Semnalizare Blocata

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Semnalizare Blocata

    Buna ziua.
    Am avut azi o problema cu semnalizarea dreapta fata.
    Mai precis, la un moment dat, in trafic, am constatat ca semnalizarea dreapta fata nu mai lucreaza. Se stie ca luminile se reflecta in automobilul din fata. La mine era static aprinsa. Implicit si pozitia dreapta fata. Normal, am oprit si am coborat sa vad ce e. In bord, sagetile care indica aprinderea sau stingerea semnalizarii erau blocate pe aprins permanent. Desi am actionat de cateva ori maneta de semnalizare in alte sensuri, am oprit motorul, scos cheie din contact, inchis masina, deschis masina, etc., semnalizarea fata dreapta a ramas aprinsa. Cand am ajuns acasa, in momentul cand am stins luminile, s-a stins si semnalizarea. Am repornit masina, am semnalizat, stanga, dreapta, aprins avarie, aprins pozitii, oprit masina, repornit, flash-uri etc., toate au mers cum trebuie.
    Normal, sa mai treaca putin frigul asta si-i fac un control.
    Insa, a patit cineva ? Stie cineva de la ce poate fi ? Vreun scurt ?
    Multumesc anticipat.

    mi s-a intamplat si dimineata. Insa dupa cateva secunde (cam 30) dupa ce am oprit motorul si am scos cheile din contact s-a oprit.
    Chiar nu stie nimeni ?

    scuze de eventuale greseli de exprimare
    Last edited by adib; 9 February 2010, 11:14. Reason: Automerged Doublepost

  • #2
    Daca era o dacie 1310, supernova, solenza, schimbai releul de semnalizare si gata. Dar la logan "clipirea" semnalizatoarelor se face din cutiuta din stanga pegalei de ambreiaj UCH. Sa o schimbi nu e simplu, tot de acolo se comanda antidemarajul (nu da benzina la injectoare pana nu simte cipu-ul din cheie), parca si calculatorul de injectie e tot acolo (cantitatea de benzina in diferite regimuri). Pune o intrebare pe aici http://www.loganclub.ro/forum/resoft...ighlight=cheie dar inainte nu ar strica sa inlocuiesti maneta de semnalizare, faruri, claxon cu alta de la un alt golan. Poate e acolo problema.
    Attached Files

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google