Drivetest Duster

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mario,chiar nu inteleg de ce iti bati capul...traim in romania!lumea e frustrata inca dupa 20 de ani de la revolutie pentru toate neajunsurile de atunci.lumea isi face 5 credite sa aiba o masina "jmechera" pe care o tine in fata blocului ca nu mai sunt bani de rca..cunosc oameni care stau (cica) in bucuresti,sectorul care este,isi fac nevoile inca in spatele curtii si nu glumesc,a facut credit pentru masina si a luat un vectra din 95 coapta(de la un doctor din nuremberg),ca loganul e gunoi domne,tot dacie e!si cade din ruginatura aia!
    dusterul e prea marfa,nu au fost probleme cu loganul,de ce sa fie cu duster??!pe mine nu ma doare nici in talpa pantofului de ce spune lumea,eu stiu ce vreau,stiu ce am si sunt mandru de alegerea facuta!

    Comment


    • Ca tot vorbim de frustrari; am o istorie a unui dealer VW: un manager de firma, si-a cumparat o masina de serviciu, asta in anul 2009. A avut de ales intre um Phaeton si Golf 5 last edition; a ales G5, spunand ca diferenta de bani mai tine cativa angajati cel putin pentru sase luni.

      Credeti ca tipul ala, care coordoneaza afaceri de milioane de euro, va avea frustrari pentru ca conduce un Golf? Retoric vorbind...

      Presupun ca managerului in cauza, nu ii placeau manelele! Parerea mea!

      Comment


      • Acum 2 zile ma intelnesc cu un vecin care are Opel astra caravan sh (bineinteles) luat din Constanta aprox 7luni in urma. Era foc de suparat ca nu mai putea sa porneasca masina ca ii lua foc si tb sa o tracteze pana in service. Ieri ma intelnesc cu un coleg de servici care mi-a spus ca ii curge benzina, nu stie inca de unde si ii e frica sa nu ramana in pana prostului pana in service(bineinteles).Aaa, am uitat, tot Opel sh... De vreo jum an, alt prieten isi tot baga Fabia prin serviceuri, si acum e cu ea in service (tot sh...). Eu am un Logan full din 2004, achitionat sh acum aprox 8 luni. Ce e drept l-am cautat ceva pana l-am gasit unic propietar, cu carte service reala, verificata. Multumesc lui Dumnezeu, merge de mananca pamantul si nu are nicio problema.Adevarat e ca am si tinut-o din scurt. Inainte de ea am avut un Fiesta tot din 2004 si tot sh timp de 2 ani i-am schimbat ambreiajul ca a cazut dupa 8 luni...Luati-va masini straine.........

        Comment


        • N-am avut timp sa fac un drive test cu Duster, dar sa se mai raceasca putin lista aia de programari si o fac si pe asta. Altceva voiam sa subliniez, referitor la faptul ca sunt si romani care traiesc afara si le place Loganul. O cunostinta traieste la Paris, e chirurg, lucreaza in 2 spitale si ia cam 10.000 de euro pe luna. Ce masina are omul? Exact , Logan. Un MCV. Cred ca isi permitea ceva mai scump, numai ca a vrut o masina fiabila si fara costuri mari de intretinere. Ca la el timpul pierdut chiar inseamna bani pierduti, nu are timp sa stea pe la service-uri.

          Comment


          • Putin off,parerea mea...dar nu ma bagati in seama.

            Comment


            • Ai dreptate, ad-literam, dar era in sprjinul celor spuse la posturile de mai sus. Nu pot sa nu bag in seama oamenii care au dreptate.

              Comment


              • Am facut si eu test cu dusteru,merge bine,1.5 85cai nu prea are el acceasi forta ca pe logan,dar la bani astia.personal mi se pare mai zgomotos acelasi motor decat pe logan.
                Fara Semnatura.

                Comment


                • am mers si eu azi cu 4x4 dci 110 si mpi 105.
                  full amandoua. pielea este low cost. in rest este ca un logan.
                  dci rupe in gura benzinarul pe reprize. 0 100 si 400 insa cred ca rupe benzinarul pe diesel. logic defapt.
                  cam scumpa pentru ce poate

                  Comment


                  • Benzina ai testat 4x4? Fata de logan 16v e mai puturos?

                    Comment


                    • benzina 4x4 si dci 110 4x4
                      amandoua sunt mai puturoase ca un logan 16v. amandoua sunt mai puturoase ca un logan 1.6 v8.
                      dci este parca o tenta mai slab ca 16v dar nici nu mai conteaza pt ca are niste reprize foarte viguroase pe trepte superioare.
                      cutia in 6 este buna doar ca imbunatateste sprintul avand trepte mai scurte.
                      tr 6 e tr 5 de logan 16v.
                      consumul la 16v este infect. m am plimbat din 13 septembrie pana in militari si inaapoi cu fiecare. 15.6 la 16v si 7.8 la dci
                      eu as alege dci chit ca sunt un benzinar convins. e misto ca dci 110 are ASR si ESP i am dat cateva coxuri si mi se aprindea in bord.

                      Comment


                      • 15,6 ....deja e nesimtit . Ma bate gandul sa-i pun gaz dupa rodaj. Sa vedem, poate dupa ce se mai lasa s-o apropia de consumurile date de producator.

                        Comment


                        • tu ai duster ? nu te lua dupa mine ca ar fi acela consumul. gandeste te ca avea 27 km masina si am mers aiurea cu ea, cu aer cox stationare cu motorul pornit etc. este relativa treaba cu 15 consum. atat imi arata cb ul. real undeva la 11 12 13

                          Comment


                          • Pai astept sa-mi vina peste o luna (4x4 16v). Am testat doar dciul de 85 care mi-a facut o impresie cat de cat buna. Daca e tot pe acolo la performante ma declar multumit. La ce dealer ai facut testul? ... poate dau si eu o tura

                            Comment


                            • si a cumparat un prieten doua bucati la firma. cu alea m am alergat.
                              ce varianta ti ai luat ?

                              Comment


                              • Am inteles. Dealeru meu nu are decat diselu de 85 asa ca nu am avut de unde sa imi fac o parere. Comanda mea este Laureate 4x4 1.6 16v gri platina fara alte accesorii.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google