Originally posted by loggy
View Post
Ce Probleme Apar Dupa 90000 De Km?
Collapse
X
-
Eu am avut o problema oarecum asemanatoare la un rulaj de 15 000 - 20 000Km: atunci cand mergeam cu spatele si volanul era la dreapta maxim se auzea un zgomot care crestea in intensitate odata cu viteza masinii; daca roteam volanul 1/2 tura, zgomotul disparea. initial nu am dat importanta am zis ca poate s-a stricat o piesa din cauza vreunei gropi dar mai tine ceva timp, avand in vedere ca am fost la ITP si am luat fara probleme. dupa 2 - 3000 Km zgomotul devenise mai puternic si crestea foarte mult odata cu viteza, in plus aparusere si trepidatii pe langa zgomot dar numai in conditiile mentionate mai sus, in rest nimic. m-am dus la service convins ca o sa schimb ceva piese si o sa las multi bani. surpriza: mi s-a spus ca devina sunt suruburile slabite de la scutul motorului. le-au strans si gata!
-
am rezolvat(fara ciocan). in fata blocului e putin mai greu dar nu m-am lasat asa usor.multumesc.Originally posted by Bogdan20cj View Postincearca cu omasina de gaurit si un burghiu adecvat. sau da cu wd40 si incearca sa desfaci surubulcu o scula,cheie.
inniciun caz nu folosi ciocanul!!
Comment

Comment