Te duci in Vitan, cladirea centrala si iti alegi de acolo: osram, narva, hella, philips. Eu am luat osram cool blue. Multumit, comparativ cu philips-urile precedente.
Becuri Far
Collapse
X
-
si eu am achiziţionat de curând aceleaşi becuri si tot din prak. dar inca nu le.am pus.
voi reveni cu o părere după montaj.
ps: cand m.am uitat mai atent la becurile stok, surpriza: una bucată osram, celălalt philips.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
De curand mi s-au ars Philips Power2night.Le am de 1 an cam asa.Multumit,am dat 50 de lei pe ele.
@cezar:cum sunt osramurile pe care le-ai luat?
Nu stiu ce becuri sa iau acum.Singurul lucru care nu-mi convine e ca pentru philipsurile astea trebuie sa ma duc tocmai in Baneasa ca in alta parte nu am gasit.sigpic
Comment
-
salut
de curand am facut o invarteala cu cineva de mi-am pus pe masina xenon se vede super nu ai nici o treba cu ceilalti,ce vreau sa stiu de la cineva care are deja xenon e ca e vreo problema daca nu am montat si lupa sau cum so chema? e vreo pb daca e doar becu in far fara lupa? ms anticipat
Comment
-
Eu am Philips blue light de vre-o 6 luni, masina o am de 3 ani si dupa 2,5 ani s-a ars primul osram original, am pus un setul philips de care spuneam mai sus si de cateva zile s-a ars unu dintre ele, am revenit la osramul care nu s-a ars si acum am un osram si un philips. Cred ca o sa iau un set osram avand in vedere ca am dat destul de mult pe philips si s-a ars asa de repede comparativ cu cele originale.
Ce nu imi placea la ele ca aveau lumina un pic mai galbuie dar probabil albul foarte intens e fortat si de asta se ard asa iute.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
e problema ca ii chiaunesti pe aia din fata ta. Daca n-ai nici o treaba cu ei, atunci e problema lor. Daca din cauza asta iti intra unul care vine din fata cu motorul intre dinti, atunci devine si problema ta.Originally posted by bv86dmi View Postsalut
de curand am facut o invarteala cu cineva de mi-am pus pe masina xenon se vede super nu ai nici o treba cu ceilalti,ce vreau sa stiu de la cineva care are deja xenon e ca e vreo problema daca nu am montat si lupa sau cum so chema? e vreo pb daca e doar becu in far fara lupa? ms anticipat
Comment
-
De fapt le aveam de aproape un an, acum am verificat postul mai vechi dar tot a tinut mai putin.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment

Comment