Becuri Far
Collapse
X
-
Unde gasesc ,mai rapid si sigur?Originally posted by parpanel View PostLuati-va Philips BlueVision blisterul cu becuri de far si pozitii care au o lumina alba.
Leave a comment:
-
Luati-va Philips BlueVision blisterul cu becuri de far si pozitii care au o lumina alba.
Leave a comment:
-
Si eu sunt mama omida sa ghicesc la ce raspunzi tu? E asa greu sa scrii numele celui care ii raspunzi sau sa dai Quote?
Leave a comment:
-
Da, cum sa nu, pozitiile albastre sunt fiabile.
Of, grea e logica asta...
Leave a comment:
-
Eu am vazut la destule loganuri si cred ca sunt super misto,cred ca sunt si fiabile .
Becurile se schimba usor la benzinar ,dar trebuie sa ai mana mica si subtire
Leave a comment:
-
Ba da, se ia Politia de tine si daca e prost dispus "militianul" ramai si fara talon!Pac pac!
Leave a comment:
-
Gasesti orice culoare in targ vitan.Dar nu prea ai voie cu alte culori in afara de alb-galbui.Dar nu se ia nimeni de tine stai linistit.
Leave a comment:
-
Dar becuri de proiectoare H11 din acestea albe se gasesc ? Daca da unde ? Ca eu nu am gasit nicaieri .
Leave a comment:
-
hai in brasov ca ti-l pun eu in 5 minute
Nu da bara jos, roaga un copil sa bage mana acolo, e simplu! doar roteste de mufa si gata.
Leave a comment:
-
Te inteleg si te cred pe cuvant , dar la mine pe partea stanga nu a mers in nici un fel .
o sa astept sa ma duc in service sau poate in weekend ca trebe sa incercam sa vedem daca reusim sa-l bagam cu bara data jos.
Leave a comment:

Leave a comment: