Becuri Far

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• seiko
    replied
    lucialina
    eu acum am extream power de la philips, am avut si blue vison dar acelea erau aproximativ lafel ca, cantitate de lumina fata de cele stock numai ca era lumina mai alba si in far se vedea albastru.nu mau dezamagit sa stii

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Nu cunosc vision plus (banuiesc ca sunt cu ''X% more light'') dar nu-ti pune d-alea albastre.
    Ori xenoane, ori ceva cu mai ''multa'' lumina.

Leave a comment:

• lucialina
    replied
    care becuri de la Philips ar fimai bune dintre vision plus si bluevision?

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Pt far bune sunt si Hella H4, tin mult (are colegu pus) si sunt ieftine (6 lei bucata). Lumineaza tot ca un OsramH4 clasic.
    Au desigur UV protection

Leave a comment:

• X@by
    replied
    Eu am o intrebare. Crezi ca daca pui becuri mai puternice in proiectoare vei vedea mai bine pe timp de ceata??

Leave a comment:

• marianhorduna
    replied
    am becuri cu lumina alba pe faruri dar ma gandeam si pentru proiectoare ceva mai puternice

Leave a comment:

• X@by
    replied
    Nu da quote la ultimul mesaj! Foloseste functia post reply sau quick reply.Mersi

Leave a comment:

• grecu george
    replied
    nu cred ca ar trebui sa pui becuri mai puternice poti pune la aceias putere dar cu lumina alba
    Last edited by darksid3; 11 February 2009, 12:58.

Leave a comment:

• marianhorduna
    replied
    pentru proiectoare ceva becuri mai puternice se gasesc?

Leave a comment:

• grecu george
    replied
    si eu am pus philips extrem power si au si uv si 2 becuri pentru pozitie se vede mult mai bine ca cele stok

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Daca sunt originale Philips n-ai nici un fel de problema cu ele. Nu se strica nici un far si bateria nici atat. Pe gulerul de metal al becului, daca scrie UV inseamna ca are protectie ultraviolete. Asta e valabil la orice bec exceptand chinezariile de tip "xenon, plasma etc"

Leave a comment:

• SPQR
    replied
    Philips Blue Vision are protecție UV? Nu-mi strică farul ? Bateria se descarcă mai repede? Scuze sunt un începător cu un logan din 2004 unu octombrie. Mi-am comandat mașina fără măcar s-o văd doar la tv

Leave a comment:

• Pacco
    replied
    20 de lei frumosi.Maxim 30 .

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    20 lei (oriunde mergi).

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Stie cineva cat mai costa un reglaj faruri? Multumesc.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google