lucialina
eu acum am extream power de la philips, am avut si blue vison dar acelea erau aproximativ lafel ca, cantitate de lumina fata de cele stock numai ca era lumina mai alba si in far se vedea albastru.nu mau dezamagit sa stii
Becuri Far
Collapse
X
-
Nu cunosc vision plus (banuiesc ca sunt cu ''X% more light'') dar nu-ti pune d-alea albastre.
Ori xenoane, ori ceva cu mai ''multa'' lumina.
Leave a comment:
-
care becuri de la Philips ar fimai bune dintre vision plus si bluevision?
Leave a comment:
-
Pt far bune sunt si Hella H4, tin mult (are colegu pus) si sunt ieftine (6 lei bucata). Lumineaza tot ca un OsramH4 clasic.
Au desigur UV protection
Leave a comment:
-
Eu am o intrebare. Crezi ca daca pui becuri mai puternice in proiectoare vei vedea mai bine pe timp de ceata??
Leave a comment:
-
am becuri cu lumina alba pe faruri dar ma gandeam si pentru proiectoare ceva mai puternice
Leave a comment:
-
Nu da quote la ultimul mesaj! Foloseste functia post reply sau quick reply.Mersi
Leave a comment:
-
nu cred ca ar trebui sa pui becuri mai puternice poti pune la aceias putere dar cu lumina albaLast edited by darksid3; 11 February 2009, 12:58.
Leave a comment:
-
si eu am pus philips extrem power si au si uv si 2 becuri pentru pozitie se vede mult mai bine ca cele stok
Leave a comment:
-
Daca sunt originale Philips n-ai nici un fel de problema cu ele. Nu se strica nici un far si bateria nici atat. Pe gulerul de metal al becului, daca scrie UV inseamna ca are protectie ultraviolete. Asta e valabil la orice bec exceptand chinezariile de tip "xenon, plasma etc"
Leave a comment:
-
Philips Blue Vision are protecție UV? Nu-mi strică farul ? Bateria se descarcă mai repede? Scuze sunt un începător cu un logan din 2004 unu octombrie. Mi-am comandat mașina fără măcar s-o văd doar la tv
Leave a comment:

.
Leave a comment: