Originally posted by bv86dmi
View Post
Becuri Far
Collapse
X
-
e problema ca ii chiaunesti pe aia din fata ta. Daca n-ai nici o treaba cu ei, atunci e problema lor. Daca din cauza asta iti intra unul care vine din fata cu motorul intre dinti, atunci devine si problema ta.
-
Eu am Philips blue light de vre-o 6 luni, masina o am de 3 ani si dupa 2,5 ani s-a ars primul osram original, am pus un setul philips de care spuneam mai sus si de cateva zile s-a ars unu dintre ele, am revenit la osramul care nu s-a ars si acum am un osram si un philips. Cred ca o sa iau un set osram avand in vedere ca am dat destul de mult pe philips si s-a ars asa de repede comparativ cu cele originale.
Ce nu imi placea la ele ca aveau lumina un pic mai galbuie dar probabil albul foarte intens e fortat si de asta se ard asa iute.
Leave a comment:
-
salut
de curand am facut o invarteala cu cineva de mi-am pus pe masina xenon se vede super nu ai nici o treba cu ceilalti,ce vreau sa stiu de la cineva care are deja xenon e ca e vreo problema daca nu am montat si lupa sau cum so chema? e vreo pb daca e doar becu in far fara lupa? ms anticipat
Leave a comment:
-
Inteleg.Parca astea Philips care le-am avut bat putin mai departe...Dar sa bat iar drumul pana in Baneasa...Cred ca ma voi opri la niste Osram-uri.Multumesc de raspuns.Te salut.
Leave a comment:
-
@pacco: sunt ok, au o lumina mai rece. Nu am sesizat plus de luminozitate, doar ca este mai alba.
Leave a comment:
-
Aceleasi becuri din practiker am luat si eu si sunt foarte bune. Moses aceeasi problema am avuto si eu cu becurile unu osram unu philips, eu am crezut ca mi-sa intamplat doar mie dar vad ca nu sunt singurul.
Leave a comment:
-
De curand mi s-au ars Philips Power2night.Le am de 1 an cam asa.Multumit,am dat 50 de lei pe ele.
@cezar:cum sunt osramurile pe care le-ai luat?
Nu stiu ce becuri sa iau acum.Singurul lucru care nu-mi convine e ca pentru philipsurile astea trebuie sa ma duc tocmai in Baneasa ca in alta parte nu am gasit.
Leave a comment:
-
si eu am achiziţionat de curând aceleaşi becuri si tot din prak. dar inca nu le.am pus.
voi reveni cu o părere după montaj.
ps: cand m.am uitat mai atent la becurile stok, surpriza: una bucată osram, celălalt philips.
Leave a comment:
-
eu am luat ceva gen xenon h4 din Practiker scria ceva de gold -light +50 %....o fi ,nu o fi bune ..am vazut ca erau facute pe la Oradea,par mai clare decat lumina galbena a osramurilor originale,am dat cam 50 ron
Leave a comment:
-
N-am spus ca sunt mai bune, insa le-am gasit a avea un raport calitate/pret excelent.
Becurile au costat 20 ron bucata.
Da, cladirea centrala, cea noua, nu buticurile de pe margine.
Leave a comment:
-
te referi la zona din targ cu magazinele mari?zici ca osramul e mai bun decat philipsul?cat au costat osramurile tale?....maine acolo sunt ;) mersi
Leave a comment:
-
Te duci in Vitan, cladirea centrala si iti alegi de acolo: osram, narva, hella, philips. Eu am luat osram cool blue. Multumit, comparativ cu philips-urile precedente.
Leave a comment:
-
ieri am rapus primul bec de la masina mea,care in februarie face 3 ani.si era si pe stanga,am luat in seara asta un gunoi de bec la 7.5 ron sa fie bine cu politia pana maine,luni sau cand le schimb(cat mai repede)...ce sa ii iau sa fie bun,nu vreau sa schimb des si nici sa dau 120 ron pe un set.si de unde?la reprezentanta,carrefour,cora,dedeman,astia au becuri?nu vreau ceva care sa afecteze farul(galbeneli,topituri
) etc).
Leave a comment:

Leave a comment: