Becuri Far

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ParuLuScorilo
    replied
    ...nu mai stiu, dar stiu ca era mai ieftin decat in Vitan, Augsburg sau Norauto.

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    si la ce pret e un set de philips bleuvision in carrefour?

Leave a comment:

• ParuLuScorilo
    replied
    Philips gasesti in Carrefour. Osram Nightbreaker in Cora.
    In targ, la magazinele alea serioase, din cladire, eu n-am gasit decat nesigilate (jupanitele de acolo insistand ca toate sunt asa, nesigilate, asa se fabrica) si la pret mai mare.

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    va multumesc pt sfaturi ...o sa ma duc maine in targ sa iau ori philips/osram, cele din targ sunt originale (philips, osram etc)?

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Night & Day sunt becuri care lumineaza ca cele stock.

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    si Osram Night & Day, vad ca bleuvision sau vad ca cele stok ? am dat pe Osram cool bleu 35 lei si m-a tinut 4-5 luni f. putin si cele stock m-au tinut 1 an jumate folosite "zi-noapte"

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Originally posted by LmtdEdition View Post
    ce becuri ma sfatuiti sa pun ? Osram-urile s-au ars , dupa 4-5 luni ...bleuvision cat tine ? folosite aproape toata ziua
    Daca folosesti luminile mai mereu, iti recomand Osram Night & Day. Durata de viata de 3 ori mai mare decat un bec obisnuit...cel putin asa spun ei. Nu-ti mai lua bluevision sau "more light" ca nu te vor tine mult la modul tau de folosire.

Leave a comment:

• mumus
    replied
    philips x-treame power m-a tinut fix un an. azi s-a ars unul,
    am pus 2-a osram silverstar....initial l-am schimbat pe cel ars si l-am comparat cu philipsul ...luminau identic.
    Le-am pus pe amandoua ...deci acum am osram silverstar...sa vad cat or tine acestea.
    Philipsurile luminau mai difuz...deci mai bine.(lumina philipsurilor era mai imprastiata pe sosea)

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    ce becuri ma sfatuiti sa pun ? Osram-urile s-au ars , dupa 4-5 luni ...bleuvision cat tine ? folosite aproape toata ziua

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    da si eu am obs k la logan se ard mai repede becurile decat la o dacie 1310 ...oare dc?

Leave a comment:

• ten
    replied
    daca nu are filtru UV vei avea probleme cu ingalbenirea oglinzii farului

Leave a comment:

• adistir3
    replied
    anul trecut mi s-a ars un bec si am pus Philips. A tinut exact un an. Cam putin - in trecut aveam o Dacie si tineau becurile (cu halogen) cel putin 3 ani. Acum am pus un bec luat de la un magazin de piese auto respectabil (cam cu 10 ron). Sper sa nu am probleme cu farul.

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    eo am osram cool bleu 60/55w ...si vad f.bine

Leave a comment:

• moses
    replied
    Am pus şi eu becurile luate din practiker, sunt ok în sensul că dau o lumină mai albă decât cele stok. Chiar se vede fain zăpada.

Leave a comment:

• ovimiha
    replied
    De fapt le aveam de aproape un an, acum am verificat postul mai vechi dar tot a tinut mai putin.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google