Joc La Volan Dreapta Stanga 2-3cm La Mers Cu 50km/ora

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Joc La Volan Dreapta Stanga 2-3cm La Mers Cu 50km/ora

  Buna,
  Am logan preference 1,4 benzina din 2005. Mi a aparut un joc la volan(nu trepidatii) ca si cum as incerca viraj dreapta apoi stanga rapid(2-3cm) la mers cu 40-60km/ora. Aproape imi smulge volanul din mana Jocul se mai lasa un pic din intensitate daca maresc viteza la 80-90/ora. Am verificat daca cumva mi a scazut presiunea la cauciucuri, nu e asta problema... Curelele(distrib+ acces.) au fost schimbate recent, de nici 1000km, are asta vreo legatura cu problema de acum? Ma poate sfatui cineva ce sa fac? (((((((
  + Sunt plecata cu ea in strainatate, mai am 600km de parcursi inapoi. E in regula sa vin asa sau tre sa vizitez un service super scump de aici?

  Miii de multumiri pt orice ajutor ..
  Evita

 • #2
  daca ai inlocuit de curand capete de bara , bascule sau bielete de directie ar trebui facut unghiul de fuga (geometria ) la ce spui cam astea ar fi cauzele sau poate ai luat vreo groapa mare si s-a lasat cu inlocuirea cauciucului implicit genti la roata respectiva .

  Comment


  • #3
   incearca mai intai sa echilibrezi rotile, poate ti-a sarit vreun plumb....
   Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

   Comment


   • #4
    Originally posted by evita View Post
    Mi a aparut un joc la volan(nu trepidatii) ca si cum as incerca viraj dreapta apoi stanga rapid(2-3cm) la mers cu 40-60km/ora. Aproape imi smulge volanul din mana Jocul se mai lasa un pic din intensitate daca maresc viteza la 80-90/ora.
    Posibil sa ai probleme la servodirectie.Urmareste daca diminuarea efectelor este legata de marirea turatiei motorului(antrenarea pompei)... De marirea vitezei,eu nu gasesc o legatura cauzala.

    Comment


    • #5
     Verifică prezoanele de la roţi să fie strĂ¢nse bine.

     Comment

     Working...
     X
     Anulare DPF
     Politica de Securitate Google