Daca aveti posibilitatea utilizati, oriunde trebuie gresat (manere, balamale si broaste usi, capota, bolturi etc), vaselina pe baza de litiu cu teflon; extraordinara, nu curge,adera foarte bine si foarte rezistanta in timp.
Scartait Manere Usi Fata(PH2)
Collapse
X
-
Sau folosiţi un MoS2 de la Sonax, merge sigur, doar că trebuie ştearsă zona respectivă pentru că e uleios şi curge apoi.
Comment
-
Merge şi WD-40, doar că trebuie reaplicat după o perioadă, când încep iarăşi să scârţâie.
Şi vaselina e bună, doar că s-ar putea să te murdăreşti pe haine de la ea dacă mai rămâne pe alături sau curge în timp ce urci sau cobori din maşină.
Comment
-
nu mai puneti vaselina obisnuita pe plastic.cautati pe google si vedeti ca ataca plasticul.si dupa un timp poate o sa aveti zgomot mai mare
exista o vaselina daca pot sa-i zic asa speciala pentru cauciuc si plasticvand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
-
Ptr. lurifiere elemente din cauciuc si plastic, cititi postul meu #228:
Comment
-
Salut! Deconectezi borna minus la baterie,demontezi airbag-ul si pe partea metalica sa lipesti banda izolatoare care sa formeze ca o garnitura .Varianta 2 sa ungi cu vaselina siliconica partile metalice. Remontarea pe pozitie , conectarea bornei minus si ai scapat de greierasul de la airbag. .Succes!Originally posted by andreienciu View Postsalut...a rezolvat cineva sunetul acela de "greieras" de la airbag in spate?..simt ca nu mai suport zgomotul asta
...ma poate ajuta cineva cu o solutie??
Comment

) ok Moshu...daca tu spui, eu am incredere in tine, ca doar deaia esti Mosh

Comment