Probleme telecomanda cheie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme telecomanda cheie

    Am un Logan ph2 2015. Nu mai pot deschide mașină din telecomanda de pe cheie , de pornit pornește. Am schimbat și bateria de pe telecomandă. Mă poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile. Mulțumesc

  • #2
    Ai Logan II ph2, deși în 2015 era încă Logan II.

    E normal, e ignorată cheia. Deschizi manual cu cheia aia, apoi pornești motorul și mergi ziua respectivă doar cu ea - se va resincroniza, asta dacă ai pus bateria cum trebuie, cea veche era oricum ok.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • #3
      Apasa pe contacte,trebuie sa faca ",tac-pac".Daca nu fac,demonteaza carcasa.Intre microcontactul propriu -zis si micul butonul de plastic(buton interior,nu afara,pe cheie),exista un disc mic,concav.Daca nu mai e la locul lui,pune-l.
      La telecomanda mea,la unul din contacte,discul acela mic,metalic,de deasupra microcontactului,nu mai "lucra".Adica, nu mai facea clant-clant, cand apasam butonul.
      M-am dus la un atelier de reparat telefoane mobile,a cautat in 4-5 telefoane,pana cand a gasit un disc de aceeasi marime.Si gata.
      In afara de discurile astea,nu prea are ce sa se strice.Oricum,pe internet se gasesc microcontacte de vanzare sau chiar cheie cu telecomanda,cu cip,dar asta trebuie programata la un atelier specializat.
      Last edited by 77sky; 23 September 2019, 20:09.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google