In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De unde ai stirea? Era anuntata prezentarea anul acesta la Salonul Mondial al Auto, de la Paris, pentru Logan 2.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Eu stiu ca in vara iese oficial Lodgy iar din toamna Logan2!

Comment

• salutare logan2 apare in 2013 in toamna va aparea o noua furgoneta

Comment

• SURSA, informatiei.

Comment

• sursa revista care se da la salariati

Comment

• Ei, pai in acest caz poti sa fii mai darnic in informatii, cel putin e o sursa "la cald" cum se spune. Noutati deci?

Comment

• Nici eu nu cred sa iasa anul asta logan2, desi ar cam fi timpul. Ceea ce ma face sa cred ca nu iese anul asta e lucrul ca daca iesea fiti siguri ca pana acum aveam deja poze spion si alte detalii care mai rasufla.
                Furgoneta care iese anul asta probabil ca e fix dacia Lodgy cu tabla in loc de geamuri.
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Sunt ceva poze spionate de jurnalistii francezi ;masina rosie din dreapta.http://0-100.hotnews.ro/2012/01/19/d...-la-auto-plus/

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                    De unde ai stirea? Era anuntata prezentarea anul acesta la Salonul Mondial al Auto, de la Paris, pentru Logan 2.
                    Probabil in 2013 la vanzare. Si pana atunci degeab speculeaza unii si altii preturile.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• vom trai si vom vedea ce modeluri mai scot,pana atuncia mai e de asteptat.

Comment

• Se pare ca masina care va prelua platforma de pe Fluence si motoarele de Clio 2 nu se va mai numi Logan ci Solenza iar pretul de PLECARE va fi d la 13 000 euro. Va avea toate dotarile de pe flunce tempomat, climatronic, cutie de viteze automata, gps, etc.
                        Redenumirea (re-brandingul) din Logan 2 in Solenza a fost gandit pt diferentierea modelelor atat ca dotari cat mai ales ca pret.
                        Astfel cumparatorul le poate diferentia:
                        Logan=masina de criza
                        Solenza=masina fiabila

Comment

• Da. Si va apare prin 2015. Dupa cum se tin de cuvant frantuzii, probabil anul lansarii va fi 2020.
                          Totul e o speculatie, panaramele astea de la Dacia arunca fumigene de ceva timp incoace. Plus ca pret de intrare de 13 mii, apar multe alternative. Concret, avem Logan, esecul Sandero si Duster.
                          Last edited by mr.K; 1 February 2012, 12:18.

Comment

• Salut.
                            Esecul Duster?
                            De ce spui asta?Pe ce bazezi cand afirmi asta?Cumva la pret?Daca la pret si eu sunt de acord cu tine...........sunt prera sarac sa-mi permit un duster[chiar daca-mi place]
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Nu frate nu ai inteles nu vor mai lansa Logan 2 ii schimba numele in Solenza si cred ca din 2013 va incepe comercializarea.

Comment

• Salut.
                                eu cred ca sunt doar speculatii.
                                Numai bine.

Asteptam pana se va lansa si vom vedea ce nume va primi.........
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google