nu te ajuta cu nimic postul meu, dar poti da niste detalii unde ai montat distributia (in caz ca a fost service) si daca era sau nu curea originala (de unde era cumparata & stuff).
Problema
Collapse
X
-
poate te ajuta cu ceva, e aceeasi chiulasa ca si cea de pe K4J , adica 1.4 16v ...
Buy and sell electronics, cars, fashion apparel, collectibles, sporting goods, digital cameras, baby items, coupons, and everything else on eBay, the world's online marketplace
pe ebay asta e cea mai ieftina,la care se adauga transportul pana in 100 eur, depinde de greutate.
E posibil sa gasesti mai ieftin prin tara,daca cauti bine. Nu merge reparata chiulasa ? Sa schimbi supapele,ca ma gandesc ca toate sunt strambe...Last edited by Cristi_Xp; 2 April 2012, 01:06.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
problema e ca gasesc dar cere mult ... bun chiuloasa nu merge reparata ca am 2 camere praf facute ... si nu ma risc sa le refac pentru ca dupa o sa se simta la consum si in timp bag mai multi bani in benzina decat trebuie sa bag in ea acum ... mersi mult de ajutor daca mai aveti cate ceva dati-mi un tar cevaAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname "
)
Comment

_\o

Comment