Problema Ciudata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Ciudata

Salut.
    Astazi am observat ceva ciudat la masina, un fel de balans in lateral, in plan orizontal, in timpul mersului. Se simte ceva mai tare la viraj stanga, dar si in mers in linie dreapta. Stiti ce ar putea fi? I s-a mai intamplat cuiva acest lucru? Maine ma voi duce la Redac sa vad ce poate fi.
    sigpic

Verifica trenul de rulare cu tot ce contine : suspensii, directie, anvelope, etc
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Valix, cati km sunt rulati cu aceasta masina?
      Eu banuiesc amortizoarele vinovate sa fie de balans (se intampla asta cand pistonul circula liber in interior) insa...fa precum a zis colegul: verificare presiuni roti, jocuri directie (capete bara) si apoi vezi ce mai ramane pe lista. Spor la teste
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

sa fie o bieleta? spre asta as tinde

incearca in ordinea asta: echilibrat roti, verificat joc bielete, caseta; capetele de bara, geometrie roti; arcuri/amortizoare; daca nu dau rezultate ... ne mai ,,stresezi" odata
        Last edited by DeLuXe; 4 April 2009, 01:30.
        sigpicMy ride

Comment

valix a fost umblat de curand pe sub masina? poate nu a fost strans vreun surub bine, sau poate s-a forfecat vreunu...

Comment

RE

Multumesc pentru sfaturi. Tocmai am revenit de la Redac si iarasi nu au gasit nimic. Au facut inclusiv test de drum, cica nimic: directia e ok, amortizoare ok, bucse ok. Am 3000 km facuti pana in prezent.
            Nu stiu ce sa mai cred, ori este un program national de "plimbare cu vorba", la care vad ca adera mai toti service-arii, ori eu am devenit autohondru (de la ipohondru... n.a.)
            sigpic

Comment

Daca masina are doar 3.000 km, eu sustin ca e doar o impresie a ta, ca nu are ce sa se strice asa repede incat sa apara fenomenul descris de tine.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

decat daca vine defect din fabrica ... sigur nu batea vantul tare ?
                sigpicMy ride

Comment

Incearca la alt service.Ciudat,la doar 3000km...
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Si la mine face la fel adica pe la 60 70 80km pe ora incepe sa se zgaltaie masina stanga - dreapta cand accelerez cand o scot pe liber merge bine nu mai tremura cand accelerez iar tremura nu are nici un joc capete de bara pivoti.Am fost pe la vreo doua service-uri si nu stie nimeni. Ce poate fi ? Ma ajuta cineva ?

Comment

ia incearca sa strangi iar prejoanele de la fiecare roata. la mana asa. daca e noua banuiesc ca nu ai umblat la roti niciodata. eu am patito asa cand am fost la vulcanizare i sa stricat pistolul si nu apucase sa stranga unu de tot. noroc ca am fost atent ca daca nu mi-l lasa asa.

Comment

Daca nu e ceva deranjant eu zic sa o lasi asa ca poate fi doar o iluzie.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google