Desfundare Scurgere Condens AC

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    o astfel de problema am si eu . am montat filtru de polen si se scurge apa pe linga el in masina atunci cand folosesc aerul conditionat mai mult timp cam dupa vreo 40 min incepe sa curga , picura si sub masina deci celebrul orificiu nu este infundat sau cel putin nu de tot . daca bag o sarma pe acel orificiu exista riscul de a sparge / rupe ceva prin aeroterma ?

    Comment


    • #32
      daca bagi cu simt de raspundere, nu strici nimic.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • #33
        mai mult decat sa spargi vaporizatorul ce poti face?
        [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

        Comment


        • #34
          pana una alta am dat jos filtrul de polen si am tras o dunga zdravana de silicon sanitar pe filtru , al mai da dracu jos pala la anu . nu am posibilitate de canal ca sa bag si o sarma - de fapt un colier dela de plastic mare - pe orificiul buclucas pentru desfundare.

          Comment


          • #35
            Salut,
            Si eu am o problema cu scurgerea condensului de la AC. in loc sa curga jos cred ca se prelinge pe vreo piesa incinsa, probabil toba ceva, ca sfaraia cand picura. Mereu cand merg cu AC pornit si ma opresc cu masina si ma dau jos aud sfaraitul intermitent de care vorbesc. Stie careva cum as putea rezolva problema? Mersi.

            Comment


            • #36
              @vi_escu: doar daca tii neaparat sa desfunzi duda aia cu o surubelnita 5X250mm eu am desfundat cu o bucatica de sarma de cupru si n-are nici pe dracu'. asta am gasit pe jos, prin parcare
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • #37
                Problema cu sfaraitul am observat-o si eu la un prieten cu 16 16 v si parerea mea e ca sfaraie de la condensul de pe tevile de ac nu de la scurgere fiindca cu caldurile astea cel putin la el se uda fleasca tevile de la ac dar nu strica sa ma uit si unde ii picura lui condensul defapt! I-a in calcul si varianta spusa de mine!
                sigpic

                Comment


                • #38
                  Originally posted by Flipper View Post
                  Stie cineva cum as putea sa desfund gaura pe unde curge condensul de la aer conditionat. Merg mult cu aerul dar nu mai vad sa curga condes sub masina si cred ca s-a infundat scurgerea si nu mas duce in service pt atata. A mai facut cineva acesta operatiune cum a procedat sau cum au procedat cei din service?
                  Pentru probleme de acest gen luati legatura cu colegul eu4yas.....el si-a demontat Meganul zilele trecute din acelasi motiv!

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by keket View Post
                    Problema cu sfaraitul am observat-o si eu la un prieten cu 16 16 v si parerea mea e ca sfaraie de la condensul de pe tevile de ac nu de la scurgere fiindca cu caldurile astea cel putin la el se uda fleasca tevile de la ac dar nu strica sa ma uit si unde ii picura lui condensul defapt! I-a in calcul si varianta spusa de mine!
                    Parerea ta nu e buna deloc,,absolut deloc si data viitoare sa te uiti tu personal sub masina prietenului tau cu 1.6 16v sa vezi de unde sfaraie.
                    Pana atunci iti spun eu de unde,,,picura condensul prin orificiul ala de sub masina exact pe toba de esapament care este bineinteles incinsa si de aici si MAREA SFARAIALA.

                    Comment


                    • #40
                      Daca ati fi citit la cateva posturi mai sus ati fi vazut cum arata celebrul orificiu de scurgere a condensului!de desfundat este ffff simplu si nu iti trebuie decat o simpla si banala sarma!eu in plus am curatat zona si cu putina apa de la un fas-fas!si nici nu mai curge inauntru(pe la picioare).Nu trebuie decat sa o ridicati pe cric sa o asigurati bine si spor la munca!(daca aveti elevator sau o groapa e si mai bine)Aveti grija la ce curge din tubul ala ca pute rau.

                      Comment


                      • #41
                        am observat si eu ieri mocheta uda cand am vrut sa curat presurile...e ud si la sofer si la pasager..mocheta...masina inca e in garantie..trebuie sa le fac o vizita..

                        m-am uitat putin mai atent si se vede mocheta uda. in dreptul pedalei de acceleratie pe mocheta in lateral..
                        Last edited by chitziman; 30 July 2011, 18:58. Reason: Automerged Doublepost
                        sandero 1.4 owner

                        Comment


                        • #42
                          azi am desfundat canalizarea , cu un colier de plastic dela mare cel mai mare si a curs numai praf . masina fiin urcata cu rotile fata pe trotoar am avut loc suficient si la proba dupa vreo 5 minute de functionat pe gol curgea apa ca la robinet .

                          Comment


                          • #43
                            Mda...am fost in service dacia dupa ce am informat WC despre problema...si sa vedeti minune.
                            Ajung in service ing de garantii ma pune sa pornesc masina cu Ac vreo 20 de minute , se uita la mocheta trage asa de ea putin...vede clar ca e uda, iesim in prba de drum, ne intorcem desface putin mocheta inspre parte centrala si la sofer si la pasager, apoi mergem se pune furtunu pe masina , face poze mai tot timpu, trimite masain pe rampa se uita mai face 2 -3 poze..si concluzia pe care o primesc pe certificatul de control:

                            "Rc: apa in.
                            Mocheta habitaclu uda datorita unor factori externi incidentul nu poate fi tratat in TG"

                            Cum factori externi, s-a teleportat apa? Ma nene n-am vazut atata nesimtire, drq sa nu fie in stare sa depisteze.
                            II tot repetam sa ridice mocheta aia si la sofer si la pasager la maxim cat se poate, normal trebuia dat jos demontat sa ramana decat tabla si apoi sa constate.
                            A vazut ca pica apa pe afara condensul ma refer, dar eu cred ca se scurge si afara si inauntru de la aer, am informat WC despre aceasta constatare de *****, sa vedem ce urmeaza.
                            sandero 1.4 owner

                            Comment


                            • #44
                              La pornirea AC-ului condensul curge atat sub masina cat si prin piesa marcata cu rosu in atasament. Este normala crapatura aceea? Se poate sa fie infundata scurgerea?
                              Attached Files

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google