vreun rezultat ceva?
Nu Mai Trec De 110km/h
Collapse
X
-
Nu va mai chinuiti degeaba, aceeasi problema am avuto si eu, detin un MCV 1.5 DCI 70 CP cu 26.000 Km, am dat tot sistemul de admisie jos si am constatat ca era infundat de la EGR pana la incalzitorul de gaze, am curatat si berge brici. Va dau un sfat NU UMBLATI LA INJECTOARE SAU POMPA DE MOTORINA, ca va dati de lucru singuri.
Am uitat sa mentionez ca rulez masina mai mult in oras.
Comment
-
inseamna ca asta a patit si a mea. cred ca s-a cam dus injectoarele. eu ma duc cu ea pana la 150 in blana dar ca sa ajung la viteza asta imi trebe cativa km buni. am sa incerc si eu sa dau joc injectoarele si sa urmaresc conductele de motorina sa vad daca rezolv ceva. am si eu 103000 km cu ea tot dci de 75 de cai mcv.
Comment
-
de preferinta luati piese de origine,nu trebuiesc schimbate neaparat in service,dar cand piesa e deja scumpa si o platesti de preferat in service
injectoarele fiind scumpe ca si pompa de injectie,e de preferat service-ul autorizat si agreat de dacia unde ,retine-ti are si banc de calibrare a pompei de injectie cu injectoarele,degeaba le cumperi noi si le montezi daca nu le si calibrezi(cine stie cunoaste)
atasez thred-ul cu demontarea si schimbarea diuzelor de injector
sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment